force
Seçkin Üye
Kullandım herhangı bır sorun yok dostum
ewet zaten yenı geldı guncelleme ama sonda esp adam gostermıyo o sıkıntı yoksa sorun yokEkli dosyayı görüntüle 74834 bu sürümdemi reis?
Gameloop güncellemesi yaratmaz oyunun güncellenmesi lazımşuanki sürümde çalışırmı
şuanki sürümde çalışırmıGameloop güncellemesi yaratmaz oyunun güncellenmesi lazım
bence yaratmaz daha iyi şeyler için yapılıyor herhaldemerhabalar şuan pubg mobile gamelop üzerinden güncelleme geldi güncellersem sıkıntılar yaratabilirmi? bu sürümde çalışıyormu hack?
Ekli dosyayı görüntüle 74836
forumda o sürüm yazılınca bende merak ettim sıkıntılar çıkmasın diye denicem şimdi iniyorbence yaratmaz daha iyi şeyler için yapılıyor herhalde
ben güncelledim, rakiplerin eline veriyom sıkıntı çıkmadı 2 gündürmerhabalar şuan pubg mobile gamelop üzerinden güncelleme geldi güncellersem sıkıntılar yaratabilirmi? bu sürümde çalışıyormu hack?
Evet dediğim gibi gameloopun sürümü genelde birşey ifade etmiyorPost automatically merged:
şuanki sürümde çalışırmı
tamamdır reis teşeküllerEvet dediğim gibi gameloopun sürümü genelde birşey ifade etmiyor
sorun yok dewammerhabalar şuan pubg mobile gamelop üzerinden güncelleme geldi güncellersem sıkıntılar yaratabilirmi? bu sürümde çalışıyormu hack?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?