17 Ağu 2020 #1 vito01dg V Üye Katılım 17 Nis 2019 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 31 7 HİZMET YILI Merhaba Hile açınca f11 basınca yani ekranı büyütünce hile kaanıyor ama küçültünce açılıyor. nasıl büyütüp açarım yarıdm.
Merhaba Hile açınca f11 basınca yani ekranı büyütünce hile kaanıyor ama küçültünce açılıyor. nasıl büyütüp açarım yarıdm.
17 Ağu 2020 #2 TheHybriD T Onaylı Üye Katılım 11 Ağu 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Yaş 30 5 HİZMET YILI kapanıyor derken ekranda mı görünmüyo yoksa komple mi kapanıyo tam ekrandayken insert tuşuna bas belki gelir ekrana Oyla 0 Olumsuz oyla
kapanıyor derken ekranda mı görünmüyo yoksa komple mi kapanıyo tam ekrandayken insert tuşuna bas belki gelir ekrana
17 Ağu 2020 Konuyu başlatan #3 vito01dg V Üye Katılım 17 Nis 2019 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 31 7 HİZMET YILI TheHybriD' Alıntı: kapanıyor derken ekranda mı görünmüyo yoksa komple mi kapanıyo tam ekrandayken insert tuşuna bas belki gelir ekrana Genişletmek için tıklayın ... Kanka bak sımdı hıle acıyorum. normal acılıyor ama ekranı buyutunce hıle offline oluyor. ama ekranı yıne kucultunce hıle online oluyor. çözüm bulamadım Oyla 0 Olumsuz oyla
TheHybriD' Alıntı: kapanıyor derken ekranda mı görünmüyo yoksa komple mi kapanıyo tam ekrandayken insert tuşuna bas belki gelir ekrana Genişletmek için tıklayın ... Kanka bak sımdı hıle acıyorum. normal acılıyor ama ekranı buyutunce hıle offline oluyor. ama ekranı yıne kucultunce hıle online oluyor. çözüm bulamadım
17 Ağu 2020 Konuyu başlatan #4 vito01dg V Üye Katılım 17 Nis 2019 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 31 7 HİZMET YILI D4D4LER' Alıntı: bendede o hata var ama bende tamamen kapanıyor garip Genişletmek için tıklayın ... Ben Kendim Çözdüm. Şuanda. Anlatıyorum. W10 İçin Geçerli. 1 adım : Öncelikle Güvenlik defender kapalı olacak. 2 adım: daha sonra gameloop'u yönetici olarak çalıştırmayın düz çalıştırın. 2.adım : hileyide aynı şekilde açın ve f11 yapın olacaktır. (yönetici olarak çalıştırmayın ) Oyla 0 Olumsuz oyla
D4D4LER' Alıntı: bendede o hata var ama bende tamamen kapanıyor garip Genişletmek için tıklayın ... Ben Kendim Çözdüm. Şuanda. Anlatıyorum. W10 İçin Geçerli. 1 adım : Öncelikle Güvenlik defender kapalı olacak. 2 adım: daha sonra gameloop'u yönetici olarak çalıştırmayın düz çalıştırın. 2.adım : hileyide aynı şekilde açın ve f11 yapın olacaktır. (yönetici olarak çalıştırmayın )
17 Ağu 2020 #5 Aqurok A Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 24 5 HİZMET YILI reinstall all visual libraries Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
23 Ağu 2020 #6 Furkan0256as31d23a F Onaylı Üye Katılım 3 Nis 2019 Mesajlar 52 Çözümler 4 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 40 7 HİZMET YILI hile aslında kapanmıyor yani telaşlanmana gerek yok ekranı küçültüp tekrardan ayarını yapabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Ağu 2020 #7 Aventadlor A Onaylı Üye Katılım 27 Eki 2019 Mesajlar 65 Çözümler 11 Tepki puanı 2 Ödüller 4 6 HİZMET YILI büyük ihtimal arka planda çalışır durumda kalıyordur.ekranı büyütünce wall falan gidiyormu yoksa sadece ayatlarımı değiştiremiyorsun? Oyla 0 Olumsuz oyla
büyük ihtimal arka planda çalışır durumda kalıyordur.ekranı büyütünce wall falan gidiyormu yoksa sadece ayatlarımı değiştiremiyorsun?