evet hatta yazılım ile windows defenderş tamamen devre dışı bıraktım sağ altda gözükmüyor biledefender ın kapalı olduğundan eminmisin
Bende aynı şekildebaktım Sadece Windows defender diyor ancak işletim sisteminde windows defendri kaldırdım hizmeylerden tamamen devre dışı ve güvenlik dvarıda devre dışı ilaveten bir koruma sistemi yok anlamadım bide hiyle başlatırkensenınle alakalı bır sorun olmaya bilir bu durum.
Post automatically merged:
hata çözümlerine baktım ama bulamadım
ee ben oyun açıkken başlayıyorum yen başka şekilde başlatıca oyun açıldığında hilye başlamıyoroyun açıkken başlatmıssın birde programı başlatırken (MUI) direk winrar içinden başlat ve winrarı kapatma
Arkdaşlar Problemi buldum Windwos Defeder devere dışı ancak windows 10 işletim sistemlerinde birde hizmetlerde bulunan windwos koruma modülü defender altı bir koruma sistemim var imiş ki bende ilk defa duydum ben şok ben iptal. Ancak bunu devre dışı bırakmak o kadarda kolay değilmiş kolayda her yerde bulunmaz bimuı açıkken oyunu başlatırsan 2. yazdığının hatayı alırsın oyun kapalı iken muı programını açıp oyuna girip lobi ekranında inject etmen lazım.
Post automatically merged:
Visual yazılımların eksik olabilir onların hepsini kur birde öyle dene
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburadan indirebilirsin toplu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?