şimdi bişi dicem ama siz bilgisayardan mı bahsediyorsunuz ? mobilden mi ?Aynı sorunu ben de yaşadım. İyi bir ekran kartı ve işlemcim olmasına rağmen. GFX Tool kullandığımda da ban yedim. Madem oyunda hile yapılmasını istemiyorlar, oyuna saçma sapan güncellemeler getirmek yerine hile kullanalara ve şu soruna "daha iyi" bir çözüm bulsunlar.
Bende bunu anlamıyorum, hile ile oyuna resmen tecavüz ediyorlar(hoplaması zıplaması, hızlı sürünme, uçma vs) bir şey yok, grafikleri optimize eden bu programda ban var...En iyi tepkimiz RP almayarak daha beter bir şekilde hile ile oyunun canına okumak, başka türlü akıllanmayacak gibi.Aynı sorunu ben de yaşadım. İyi bir ekran kartı ve işlemcim olmasına rağmen. GFX Tool kullandığımda da ban yedim. Madem oyunda hile yapılmasını istemiyorlar, oyuna saçma sapan güncellemeler getirmek yerine hile kullanalara ve şu soruna "daha iyi" bir çözüm bulsunlar.
8gb var takılıyor.arkadaşlar emulator bilemem ama 3gb ram ile takılmadan oynanıyor
8gb ram radeon m330 2 gb kasıyor a9 3.ghzarkadaşlar emulator bilemem ama 3gb ram ile takılmadan oynanıyor
şimdi bişi dicem ama siz bilgisayardan mı bahsediyorsunuz ? mobilden mi ?
benim sistemim baya ileri seviyenin ilerisinde ama tık yok ondan soruyorum yardımcı olabilirim
Post automatically merged:
pubg (steam)
pubg lite
pubg mobile (pc)
pubg mobile (phone)
Ben bunları şu an güncel olarak oynuyorum tek sıkıntı yaşadığım sürüm pubg nin mobil sürümü ! . Yardım isteyene yardımcı olabilirim kardeşlerim.
Evetbilgisayarda gfx tool dediğiniz uygulama tencent emülatörden mi bahsediyorsunuz ?
telefondan bahsediyorum8gb ram radeon m330 2 gb kasıyor a9 3.ghz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?