Olaya bakış açılarımız tamamen farklı, siteye üye olurken elbette yaş sınırımız yok buna katılıyorum sabırsız çok küçük kardeşlerimiz var buna da katılıyorum göz ardı etmek değil meseleDoğru düşüncelere sahipsin lakin sitede üyelik açarken yaş sınırı veya başka hiç bir kriter yok bu yüzden yaşı küçük veya sabırsız bir çok üye olabiliyorbunları göz ardı ederek yazmışsın. İstediğin şeyler engellenip önüne geçilebilecek veyahut değiştirilebilecek şeyler değil dostum hayallerini yıkmak istemezdim ama bu böyledir
gercekten cok haklısın belli bi tayfa var forumdaki tek olayı pubg hilesini kullanmak sabahtan beri ne zaman gelicek diye en az 1500 tane konu açılmıştır hepsindede net gordugum şey 3/5 mesaj sayılı insanlar bi onaylı üye fln şartı gelsi hepsi mecbur aktif olcakDoğru düşüncelere sahipsin lakin sitede üyelik açarken yaş sınırı veya başka hiç bir kriter yok bu yüzden yaşı küçük veya sabırsız bir çok üye olabiliyorbunları göz ardı ederek yazmışsın. İstediğin şeyler engellenip önüne geçilebilecek veyahut değiştirilebilecek şeyler değil dostum hayallerini yıkmak istemezdim ama bu böyledir
Bu yazından sonra çok da anlamaya uğraşmam ama umarım istediğin olur seni destekliyorumOlaya bakış açılarımız tamamen farklı, siteye üye olurken elbette yaş sınırımız yok buna katılıyorum sabırsız çok küçük kardeşlerimiz var buna da katılıyorum göz ardı etmek değil mesele
Herhangi bir isteğim, talebim yoktur. Sadece olması gerekeni yazdım buraya kayıt olan en ufak dostumuz bile bu metni okuyup bir şeyler anlayabilecek bilince sahiptir.
Önüne geçme olayına gelecek olursak hocam mümkündür kategoriyi kilitlersin bu kadar basit ben bunlardan bahsetmiyorum dedim ya size Olaya bakış açılarımız tamamen farklı.
Ayrıca benim hayallerime gelecek olursak hocam onu yıkmaya bi Allah'ın gücü yeter beni nasıl anlamak istersen öyle anla
Bence konu güncelleniyor yazmalı o zaman sorun çözülecektir yani güncelleniyor güncellenmekte olan bir şeye ne zaman güncellenir yazan birisi de çok galeye alınmamalı zaten
Bu yazından sonra çok da anlamaya uğraşmam ama umarım istediğin olur seni destekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?