Dostum başlat a gir arama bölümüne 'cmd' yaz yönetici olarak çalıştır gelen sayfaya 'ipconfig' yazıyorsun gelen yazılardan sonrada ' ping -t 192.168.1.1 ' bunu yazıyyorsun ama senin ıp farklı olabilir doğru ıp yazman gerek o kısımaHalla halla bende aksıne fps artısı oldu ve droplamalar gıttı sıl yukle bı ıstersen
her zaman değil ara ara genellikle birileriyle çatışırkenara ara mı kasıyor yoksa toptanmı oyun kasıyor ??
dün yaptım ben biraz düzeldi ama eskisi gibi değilTencent ile oynuyorsan forum içerisinde konu açtım bakabilirsin
647 gb boş alanım var sanmıyorum ondan dolayı kasacağınıHardiskde Yeterli Alan Varmı Belki Ondan olabilir
Post automatically merged:
Alanın Az Kalmıssa Kasması Normal
kankam zaten güncellenene kadar kullanmıyorum pubg genel kasıyor ondan bahsediyorumBeyler farklı sitelerdeki hileler güvenli değil bakın 10 yıl ban yedim önceki hesapta inanmayın illaki bir açık bulunuyor yeni güncellemeyle sabredin yada hilesiz oynayın.
güncellenmedi
647 gb boş alanım var sanmıyorum ondan dolayı kasacağını
kankam zaten güncellenene kadar kullanmıyorum pubg genel kasıyor ondan bahsediyorum
güncellenmedi
Sitedekini Sormadım Hileyi Buldum Yazmış Adamgüncellenmedi
Yöneticiler güncellendiği zaman çalışıyor yazısı ekleyip loadere enjekliyolar diye biliyorumBu hilenin güncelli otomatik olarak mı düşüyor yoksa onun için farklı bir şey mi yapmak lazım? Ben çok takip etmiyordum arkadaş gösterdi bi yor gösterirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden![]()