- Yasaklandı
-
Banlı Üye
kalıcı değil ama bunu sürekli tekrarlarsa ozaman sıkıntı öyle bişey olursa hesabı bırakıp yeni hesap açmak zorunda kalıcamtakım arkadaşa zarar filan yaptınmı 24 saatse takma kalıcı değil en azından
iyide kimseyi bombaylan patlatmadımkitakım arkadaşına zarar vermekten oluyor sanırsam 24 saat geçtikten sonra dene bakalım
takım arkadaşından olan birşey değil dostum cihazında bir config luckypatcher benzeri birşey varsa ondan bile olabilir,önerim format atıp 3. parti yüklemeden takılman hesap değersizse umursama tabi aç smurfu takıldün oynarken bişey yoktu bugün hesabıma giriş yaptığımda anormal maç davranışları sergilediğin tespit edildi diye bir yazıylan karşılaştım ve takımlı maçlara giremiyorum sadece akıbet haritasına girebiliyorum oda tekli olarak engelin kalkma süresi 24 saat olarak gözüküyor sizce takımlı maçlarda neden engellenmiş olabilirim bilgisi olan varmı hiçbişeyde yapmadım hani
takım arkadaşındna birşey olmuştur büyük ihtimalledün oynarken bişey yoktu bugün hesabıma giriş yaptığımda anormal maç davranışları sergilediğin tespit edildi diye bir yazıylan karşılaştım ve takımlı maçlara giremiyorum sadece akıbet haritasına girebiliyorum oda tekli olarak engelin kalkma süresi 24 saat olarak gözüküyor sizce takımlı maçlarda neden engellenmiş olabilirim bilgisi olan varmı hiçbişeyde yapmadım hani
hesap daha yeni ve içi boş değersiz yenisini açarım gerekirsetakım arkadaşından olan birşey değil dostum cihazında bir config luckypatcher benzeri birşey varsa ondan bile olabilir,önerim format atıp 3. parti yüklemeden takılman hesap değersizse umursama tabi aç smurfu takıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?