Arkadaşlar Güzel Sağa sola gitmeyecek aim hilesi varmı ? vn.. ve memory cok ıyı degıl benım oyundan gordum kısıler aım kulanıyor 3 kişiyi 3 4 mermide tak alıyorlar adamlar ısmı vermıyor ? Magıcbullet dıye bişi var onumu kulanıyorlar
Özelden atar mısın dostumben burda magic bullet sağlayıcılarının linkini paylaşınca uyarı veriyolar. bu sitelede memory dışında hile bulamıycaksınız demek ki.
linki özelden atarmısın memory hackers kullanıyorum şuanda fakat bugün baktım ateş ettiğim de ekran titreyip kaymaya başlıyor düzeltemedim bir türlü varsa çözümü ?ben burda magic bullet sağlayıcılarının linkini paylaşınca uyarı veriyolar. bu sitelede memory dışında hile bulamıycaksınız demek ki.
memory candır gerisi heyecandırlinki özelden atarmısın memory hackers kullanıyorum şuanda fakat bugün baktım ateş ettiğim de ekran titreyip kaymaya başlıyor düzeltemedim bir türlü varsa çözümü ?
Kardeş özelden banada atarmısın ?ben burda magic bullet sağlayıcılarının linkini paylaşınca uyarı veriyolar. bu sitelede memory dışında hile bulamıycaksınız demek ki.
özelden atarmıısn başkanben burda magic bullet sağlayıcılarının linkini paylaşınca uyarı veriyolar. bu sitelede memory dışında hile bulamıycaksınız demek ki.
Kardeş özelden banada atarmısın ?
özelden atarmıısn başkan
valla adamlar kullanıyor ban yemiyor biz açınca saniyesinde banlıyorlar ya bence hiç girme aim veya magiç bulletemagic bullet"de yere sıksan bile adama gidiyor buda sıkıntı olabilir karakterin için ban yeme olasılığın da var dikkat etmelisin şimdilik böyle idare et sadece adamalrın yerlerini görmeyle yetine bilirsin deneiyi akşamlar...