Pubg mobile güzel aim hilesi varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Güzel Sağa sola gitmeyecek aim hilesi varmı ? vn.. ve memory cok ıyı degıl benım oyundan gordum kısıler aım kulanıyor 3 kişiyi 3 4 mermide tak alıyorlar adamlar ısmı vermıyor ? Magıcbullet dıye bişi var onumu kulanıyorlar

Üye
6 HİZMET YILI
magic bullet"de yere sıksan bile adama gidiyor buda sıkıntı olabilir karakterin için ban yeme olasılığın da var dikkat etmelisin şimdilik böyle idare et sadece adamalrın yerlerini görmeyle yetine bilirsin dene :D iyi akşamlar...

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kasmasa güzel de bildiğin hile en iyisi de bilmediğinide kullanmak istemem açıkcası tekrar yedek hesap aç dene falan uğraşmak zor geliyor.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ben burda magic bullet sağlayıcılarının linkini paylaşınca uyarı veriyolar. bu sitelede memory dışında hile bulamıycaksınız demek ki.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben burda magic bullet sağlayıcılarının linkini paylaşınca uyarı veriyolar. bu sitelede memory dışında hile bulamıycaksınız demek ki.
linki özelden atarmısın memory hackers kullanıyorum şuanda fakat bugün baktım ateş ettiğim de ekran titreyip kaymaya başlıyor düzeltemedim bir türlü varsa çözümü ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
magic bullet"de yere sıksan bile adama gidiyor buda sıkıntı olabilir karakterin için ban yeme olasılığın da var dikkat etmelisin şimdilik böyle idare et sadece adamalrın yerlerini görmeyle yetine bilirsin dene :D iyi akşamlar...
valla adamlar kullanıyor ban yemiyor biz açınca saniyesinde banlıyorlar ya bence hiç girme aim veya magiç bullete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...