Çalışır fakat öyle çalışmaz game guardin resmi sitesinden modlu paralel space veya dual space indirip yapmalısın veya telefonun rotluysa normal de çalışır.Usta bende Google Play sürümü var ( Ban yemem önemli değil ) sıkıntı olur mu çalışır mı?
Google Play den kulanırsan direk ban yersinUsta bende Google Play sürümü var ( Ban yemem önemli değil ) sıkıntı olur mu çalışır mı?
Usta bende Google Play sürümü var ( Ban yemem önemli değil ) sıkıntı olur mu çalışır mı?
Knk Ban yemem önemli değil diyor zaten :danında ban yersin mod apk kullanman şart
Knk Ban yemem önemli değil diyor zaten :d
Aynen dkekfmmddolum ban yemem önemli değil diyor'da daha oyuna başlamadan atıyor zatenne anlamı var o zaman
Aleyküm selam evetSelamün Aleyküm LD Playerde aktif oluyor mu?
Indirdigimiz dosyalari hangi klasore atacagimizi video da anlatmamissin obb klasorune mi atiyoruz orda yeni klasor olusturup icine mi atıyoruz bunlardan bahsetseydin keske
Kullandığınız Script banlatıyor muhtemelen zaten AimBot ve NoRecoil'i kullanırken belli ederseniz report yersiniz. Şuan ki Modlu APK ile bende ban yedim bi ara Script'i değiştirip denemiştim 1 hafta boyunca banlanmadı tabi belli etmedim hileli olduğumu ama her zaman Guest hesapları ile denemekte fayda var.hım anlıyorum yalnız dediğinizi çoktan yaptım fakat hileyi kullandığın sıra ban yedim beyaz modu ve no recoil ve ultra aim modu nu kullanıyordum sonra yeni hesap açıp sadece beyaz karakter modunu kullanayım dedim yine banlandım hilenin güncellenmesi lazım sanki ? her karakterde gümüş liğinde banlandı alakası varmı bilmiyorum
Yeni bir Script deneyeceğim şuana kadar kullandıklarım banlatıyor malesef.Aynen öyle belli etmemeye çalıştım özellikle ama haliyle insanları kandıramazsınız. sizin kullandığınız script şu ana kadar banlattımı ? paylaşabilirmisiniz ?
Hile çalışmıyordur yayın tarihine bakarsan 2018 yılında paylaşılmış. şuanda daha güncelleri var bu forumda'da bulabilirsin.memory hack emulator kuruyorum hepsini yapıyorum ama oyuna girince siyah ekran çıkıyo napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?