dıger spfer yukle ez pubg ustundekı yukkle tekrardeneARKAdaşlar ben iki yada 3 gün oynadıktan sonra sürekli ban yiyorum.
aim kullanmıyorum. ama yine de bandan bir türlü kurtulamadım.
iki kere pc ye format attım. iki gün önce açtığım hesapla da sadece item görmeyi açtım.
adam görmeyi bile kapatmama rağmen ban yedim. en fazla iki yada üç gün anca sonucu mutlaka ban.
onaylı üyeden de genel den de ban yiyorum sebebi ne olabilir. Valla ha hesap açmaktan sıkıldım.
pubg mobile'den bir kere ban yediğiniz zaman yeni hesaplarınız flaglenir. Ek olarak eğer ziyaretçi hesabını kullanarak ban yediyseniz yeni ziyaretçi hesabı kullanamazsınız. Bu flag yüzünden hile güvenli olsa bile yine de ban yersiniz. Bundan dolayı gameloop aygıt id'nizi değiştirmeniz yani spooflamanız gerekiyor.ARKAdaşlar ben iki yada 3 gün oynadıktan sonra sürekli ban yiyorum.
iki kere pc ye format attım. iki gün önce açtığım hesapla da sadece item görmeyi açtım.
adam görmeyi bile kapatmama rağmen ban yedim. en fazla iki yada üç gün anca sonucu mutlaka ban.
onaylı üyeden de genel den de ban yiyorum sebebi ne olabilir. Valla ha hesap açmaktan sıkıldım.
PUBGM UNBAN [SPOOFER] knk bunu acman gerekli ilk basta sonra normal hileyi açacandıger spfer yukle ez pubg ustundekı yukkle tekrardene
ya da şey yapabilir silsin sonra loaderi indirip PUBGM UNBAN [SPOOFER] nunu basta acıp digerini acabilir degil midıger spfer yukle ez pubg ustundekı yukkle tekrardene
banlandıktan sonra PUBGM UNBAN [SPOOFER] kullanıyormusunARKAdaşlar ben iki yada 3 gün oynadıktan sonra sürekli ban yiyorum.
onaylı üyeden de genel den de ban yiyorum sebebi ne olabilir. Valla ha hesap açmaktan
oyle oyle herkese geldibanada simdi uyarı geldi
yes but you have to open the first oneBro play safe and use only ESP
ban yememesi için bastakini kullanması lazım..banlandıktan sonra PUBGM UNBAN [SPOOFER] kullanıyormusun
naparsan yap yıyorsunBir kez ban yediğiniz zaman kullandığınız emülatör'ün cihaz ID'si kontrol altına alınıyor ve yeni hesaplarınız kısa süre içerisinde banlanıyor. Site üzerindeki PUBG Mobile Device Unbanner v1.0 yazılımını kullanarak sorununuzu çözebilirsiniz. Eğer etki etmezse, temiz bir windows ve PUBG Mobile kurulumuna ihtiyacınız var demektir.
tek care yenı bır guncelemenaparsan yap yıyorsun
bence hileyi belli eden aim değil görme çünkü aimde spey atıyorsun herkes gibi ama görmede direk adama aim açıyon bakı yon belli oluyor izleyenler için ben aim sol tusa atadım hiç sıkıntı yok.arkadaşlar benimde yan hesap bu gün ban yedi fena şekilde sıkı tutuyorlar işi dikat edin aim kullanmayın derim
zaten yeni güncellendi bence dikat etmek lazımNE AIMI GORMEYI BILE YAKALIYOLAR ONUN HIC SANSI YOK
Post automatically merged:
ACILEN EZPUGM GUNCELENMESI SART YOKSA MALUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?