Uzman Üye
denedim hatta tarama bittikten sonra bil kapatıp açtım ama aşagıdaki gibi yazı geliyor failed degince zaten bir problm oldugu anlaşılıyorBenim gibi 1903 sürüm olurmu
Yönetici olarak çalıştır cmd yi
mhrar şifresi ney ?
Aynısı bende de mevcut bekliyoruz bakalım çözecekler midenedim hatta tarama bittikten sonra bil kapatıp açtım ama aşagıdaki gibi yazı geliyor failed degince zaten bir problm oldugu anlaşılıyor
MHLoader Deleted..
[0] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.
OK !
Failed ! - Status: 0xC000003A
Press any key to continue . . .
bunun sebebi nedir lütfen yardımcı olun
Post automatically merged:
mh
hatanın kaynagı sistemse bekleriz elbetAynısı bende de mevcut bekliyoruz bakalım çözecekler mi
Onu zaten ilk sayfalarda açıklamışlar windows sürümünden kaynaklı diye. Ben20H2 kullanıyom birden çok sürümü varmış. Büyük ihtimal sürümden kaynaklanıyor.hatanın kaynagı sistemse bekleriz elbet
ama
hata bizim yaptıgımız yanlıştan kaynaklıysa beklesekde ele geçen bir şey yok
Başlat çalıştıra winver yazıp tam sürümünüzü atın. 20h2 nin 2-3 çeşit sürümü var.
Logitech ghub indir yaz Google amcaya indir hile açıkken ghubud aç@nader11ndeu hocam aimbot çalışmıyor sanırım yada ben yapamadım rica etsem detaylı bir video ya da yazarak anlatılırsa sevinirim kolay gelsin
aynı sıkıntı bende de varkasperskyi kaldırdım 2 gün kalmıştı zaten windows defenderıda kapadım siliyor birşey ama ne siliyor anlamadım mhproject siliniyor o hatayı aldıktan sonra @nader11ndeu
Loaderi biz siliyoruz. Eğer sürümünüz 20H2 nin son versiyonuysa hile çalışmaz. Eğer Sürümünüz 20h2 den düşükse sıkıntısız kullanabilirsiniz.aynı sıkıntı bende de var
sorun sanırsam memoryuı loader in silinmesinden kaynaklanıyor
Failed ! - Status: 0xC0000365 Çözümü:Failed ! - Status: 0xC0000365 böylehata alıyorum yardım edebilcek var mı
cevap için teşekkürlerLoaderi biz siliyoruz. Eğer sürümünüz 20H2 nin son versiyonuysa hile çalışmaz. Eğer Sürümünüz 20h2 den düşükse sıkıntısız kullanabilirsiniz.
Failed ! - Status: 0xC0000365 Çözümü:
-Antivirüs açıksa kapatmalısınız.
-Faceit veya vanguard varsa kapatmalısınız. Uygulama olarak kapalı olsa bile servislerden ac driverinin çalışmadığına emin olunuz.
Sadece en son gameloop'ta çalışır.benim 4.4 surum calıştıramadım hile yüklendi diyor enter bastım ekrana birsey gelmedi
0xC0000365 hatasının nedeni driverin loadlanmasının engellenmesidir. Bunu yukarıda saydıklarımdan biri yapar. Kontrolleri tekrar sağlayınız. Hatta vanguard'ı silip bilgisayarıda yeniden başlatın. Başka açıklaması yok.cevap için teşekkürler
yanlız sistemimde faceit yok vanguard hizmetlerden de kapalı
windows sürümüm de 2004 h1
yinede loaderi siliyor
Failed ! - Status: 0xC0000365 hatası veriyor
Sadece en son gameloop'ta çalışır.
0xC0000365 hatasının nedeni driverin loadlanmasının engellenmesidir. Bunu yukarıda saydıklarımdan biri yapar. Kontrolleri tekrar sağlayınız. Hatta vanguard'ı silip bilgisayarıda yeniden başlatın. Başka açıklamastesekkürler
eyvallah müdürSadece en son gameloop'ta çalışır.
0xC0000365 hatasının nedeni driverin loadlanmasının engellenmesidir. Bunu yukarıda saydıklarımdan biri yapar. Kontrolleri tekrar sağlayınız. Hatta vanguard'ı silip bilgisayarıda yeniden başlatın. Başka açıklaması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?