Loaderi biz siliyoruz. Eğer sürümünüz 20H2 nin son versiyonuysa hile çalışmaz. Eğer Sürümünüz 20h2 den düşükse sıkıntısız kullanabilirsiniz.
Failed ! - Status: 0xC0000365 Çözümü:
-Antivirüs açıksa kapatmalısınız.
-Faceit veya vanguard varsa kapatmalısınız. Uygulama olarak kapalı olsa bile servislerden ac driverinin çalışmadığına emin olunuz.
0xC0000365 hatasının nedeni driverin loadlanmasının engellenmesidir. Bunu yukarıda saydıklarımdan biri yapar. Kontrolleri tekrar sağlayınız. Hatta vanguard'ı silip bilgisayarıda yeniden başlatın. Başka açıklaması yok.
evet dediğiniz şekilde yaptım oldu
enter a bastım ses de geldi
ama menü ye girmiyor
sabırlı cevaplarınız için tşkler
buradaki arkadaşlar da yukarda yazılanları yaparsa en azından hatanın hileden olmadığını anlarlar benim gibi
dediğim gibi enter tuşuna basınca ses geldi ama menüsüne giremiyorum şimdide
evet dediğiniz şekilde yaptım oldu
enter a bastım ses de geldi
ama menü ye girmiyor
sabırlı cevaplarınız için tşkler
buradaki arkadaşlar da yukarda yazılanları yaparsa en azından hatanın hileden olmadığını anlarlar benim gibi
dediğim gibi enter tuşuna basınca ses geldi ama menüsüne giremiyorum şimdide
Şimdiye kadar yazılan mesajlara bakılırsa önceki gibi anında ban atma olayını düzeltmişler sanırım. Elinize sağlık. Henüz denemedim. Öncesinde yetkililerimize bir şey sormak istiyorum: Pubgyi ayarlarında cache ve data temizleyip, dosya yöneticisinden pubg nin içindeki dosyadan id nin numarasını değiştirmek ID SPOOFLAMAK mı oluyor yoksa daha başka şeyler yapmak gerekir mi?
Tam miktarını bilmiyorum. Geçenki seferde ben bi baktım 30 40 diye gidiyor. Meğersem yüklediği dosyayı sürekli windows defender siliyormuş. Kapattım anında tamamlandı.