Onaylı Üye
post kasacaksın konulara yardımcı olacaksınonaylı uye olmak ıcın napcaz sımdı
şuandaki sürümünüz nedir ?
önce onu öğrenip bakın
sonra googleden eski sürüm indirip kurun
genel olarak hatanın sebepleri hilenin konusunda belirtilmiş
bende de aynısı oldu
vanguard kapalı olacak
windows sürümü hile de yazılanla aynı olacak
faceit kapalı olacak
hizmetlerden vanguard dı devre dışı bırakın
diretx 9 ile 11 yükleyin
afterburner varsa kaldırınşuua
şuan ki sürüm derken windows sürümümüşuandaki sürümünüz nedir ?
önce onu öğrenip bakın
sonra googleden eski sürüm indirip kurun
genel olarak hatanın sebepleri hilenin konusunda belirtilmiş
bende de aynısı oldu
vanguard kapalı olacak
windows sürümü hile de yazılanla aynı olacak
faceit kapalı olacak
hizmetlerden vanguard dı devre dışı bırakın
diretx 9 ile 11 yükleyin
afterburner varsa kaldırın
onaylı üye olmadıgın için olabilir tam net bi bilgim yok amalobby ye gelince Enter'a basıyorum hile menüsü gelmiyor directx 11 ve 9 yükledim tek tek denedim olmadı. Antivirüs programı ve windows defender kapalı afterburner programı yok bende discord yok vanguard yok videodakinin aynısını denedim ama lobby'e gelince entere basıyorum hile menüsü gelmiyor. Şu sorunu çözen varsa lütfen yardım etsin.
ben de çalıstıramadım hala uğraşıyorumonaylı üye olmadıgın için olabilir tam net bi bilgim yok ama
aynı dert bendede var bi çözüm bulursan bizide aydınlatlobby ye gelince Enter'a basıyorum hile menüsü gelmiyor directx 11 ve 9 yükledim tek tek denedim olmadı. Antivirüs programı ve windows defender kapalı afterburner programı yok bende discord yok vanguard yok videodakinin aynısını denedim ama lobby'e gelince entere basıyorum hile menüsü gelmiyor. Şu sorunu çözen varsa lütfen yardım etsin.
stop the antiviurs and dont start the game before the hack loading. after it do as tell by the creator it will work. if again not work then install gameloop again of old version.onaylı üye olmadıgın için olabilir tam net bi bilgim yok ama
ben de çalıstıramadım hala uğraşıyorum
g hub işletim sisteminiz ile uyumlu değil diyor :S
aynı dert bendede var bi çözüm bulursan bizide aydınlat
stop the antiviurs and dont start the game before the hack loading. after it do as tell by the creator it will work. if again not work then install gameloop again of old version.onaylı üye olmadıgın için olabilir tam net bi bilgim yok ama
ben de çalıstıramadım hala uğraşıyorum
g hub işletim sisteminiz ile uyumlu değil diyor :S
aynı dert bendede var bi çözüm bulursan bizide aydınlat
reis projecti actıgım zaman giriyo yükle diyince failed diyo2 Hafta oynandı ban sorunu yok. işlemleri düzgün yapın.
nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz ne yaptıysam aktıf hale getıremedım ?hileyi aktif ettim oyun açılınca ekrana geliyor fakat yukarda ısıngame false yazıyor oyun içinde çalışmadı yani
eski sürümü nasıl yükledin acabawindows eski sürümüde yükledim yine olmadı
youtubeden izleyipwindows eski sürüme nasıl geçebilirim 21H1 şuan benimki dediğiniz gibi 20H a nasıl geçerim yardımcı olurmusunuz
eski sürümü nasıl yükledin acaba
Hangi sürüme geçip denedin
google ye logitech g hub yaz cıkıyor indirabilerim g hub nedır nerden yukleyecegım
Reis sen yaptın mı. Yaptıysan windows sürümün kaç söylermisingoogle ye logitech g hub yaz cıkıyor indir
yapamadım müdür benim win 8,1Reis sen yaptın mı. Yaptıysan windows sürümün kaç söylermisin
Status: 0xC0000365 same issueFailed! - Status: error 0xC0000365
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?