51612815296 arkadaşlar rank kasmak isteyen olursa takım oluşturmak isteyen istek göndersin hile kullanmayan yakın arkadaşlarınıza güvenmeyin bir müddet sonra çekemeyip bildirebilirler
kardeşim sitedeki ilk mesajın bumu gerçekten bekle biraz sabır et adamlar şimdi yayınlasa ban yesen sızlayacaksın ban atıyor ban atıyor diye bekle biraz
Hileyi uzun süredir kullanıyorum elinize sağlık, güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Son zamanlarda aimbot'u da aktif ettim ancak istediğim sonucu bir türlü elde edemiyorum. En verimli nasıl kullanıyorsunuz aimbotu acaba? Teşekkürler.
Hileyi uzun süredir kullanıyorum elinize sağlık, güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Son zamanlarda aimbot'u da aktif ettim ancak istediğim sonucu bir türlü elde edemiyorum. En verimli nasıl kullanıyorsunuz aimbotu acaba? Teşekkürler.