!!.Banlanma Konusu Hakkında.!!
1. hesapta as otoritesi 3'te - (KDA : 5,45)
2.hesapta as otoritesi 3'te - (KDA : 4,90)
3.hesapta as otoritesi 1'de - (KDA : 3,85)
4.hesapta fatih'e ulaştığımın gecesi ban yedim. (KDA : 2,65)
4 Hesabımda da "Güdümlü Mermi" Ünvanım Vardı !!!
*ESP Kullandığınızı Belli Etmeyin !!! (Uzak Noktalara İniş Yapıp, Dörtlü Takımlara Değil; Tekli Yada Çiftli Gruplara Saldırın)
*Aimbot Kullandığınızı Belli Etmeyin yada Kullanmayın !!! (Ben Sadece Keskin Nişancıda Aimbot Kullanırım)
*KDA' nızı Düşük Tutun !!!
*Yakın Temastan Kaçının, Kaçamasanız Bile Kara Muratlık Yapmayın.
*Öldürdüğünüz Kişiler AS Kademe Üstü İse Genelde Video Kayıt Alıyorlar. (Raporlamada Çok Etkili Ban Riskidir)
Arkadaşlar sabırsız olmayın bu kadar. Oyuna güncelleme yeni geldi ve mod yapımcıları en iyi performansta hilenin çalışması için uğraşıyorlar. Hile 2-3 saat sonra geleceğini söylediler.
!!.Banlanma Konusu Hakkında.!!
1. hesapta as otoritesi 3'te - (KDA : 5,45)
2.hesapta as otoritesi 3'te - (KDA : 4,90)
3.hesapta as otoritesi 1'de - (KDA : 3,85)
4.hesapta fatih'e ulaştığımın gecesi ban yedim. (KDA : 2,65)
4 Hesabımda da "Güdümlü Mermi" Ünvanım Vardı !!!
*ESP Kullandığınızı Belli Etmeyin !!! (Uzak Noktalara İniş Yapıp, Dörtlü Takımlara Değil; Tekli Yada Çiftli Gruplara Saldırın)
*Aimbot Kullandığınızı Belli Etmeyin yada Kullanmayın !!! (Ben Sadece Keskin Nişancıda Aimbot Kullanırım)
*KDA' nızı Düşük Tutun !!!
*Yakın Temastan Kaçının, Kaçamasanız Bile Kara Muratlık Yapmayın.
*Öldürdüğünüz Kişiler AS Kademe Üstü İse Genelde Video Kayıt Alıyorlar. (Raporlamada Çok Etkili Ban Riskidir)
ben bu hileyle fatih oldum 5698 puan ile bypas kullanmadım aim kullanmadım sadece düsman espsi item espisi açıktı full yakın temas oynadım hiç uzak mesafa girmedim girdiysem livikte dp.4x ile girdim
BAN yemedim