windows 11 de çalışmıyor mu_? securty boot hatası veriyor. kapatıyorum disable yapıyorum securty boot seçeneğini biostan ama yine de aynı hatayı veriyor
Herkese merhaba. 30.12.2021'ten gelen bir güncellemeden bilgisayarım kritik bir hata ve mavi ekrandan geçmeye başladı ve yeniden başlatıldı. Bu sadece benim için böyle mi?
Lütfen şu hile ile ilgilenelim zaman ve fırsat bulamıyorsanız, ben her şeyi ile ilgilenirim hileyi güncellemek ve düzeltme işini komple hallederim. Ama artık baştan savma gibi görünmesin lütfen.
guys i need some help pls my anti virus keep removing the have befor last updata i was but the have files in exclusion lis in anti virus but after updata file location has changed so i need some one tell me where the new file location . pls help me
Hocam gerçekten birisi yardımcı olabilir mi?
oyuna giriyorum ENTER'e basın dediği alanda CMD'den enter'e basıyorum ancak "İNJECKT" deyip menüyü açmıyor.
Will you add more features, like memory features which is contain small crosshair, no recoil, no grass, magic bullet, etc. And if it possible for you to add the emulator bypass too? it would be awesom, thank you