Merhaba Arkadaşlar bende sizlergibi bir üyeyim sıkıntı yapmayın memory hackers elinden gelen hizmeti bize en kısa zamanda sunar acele etmeyin ha bu arada arada sırada konulara göz atıp yorum atınki adamlar sadece hile icin geldinizi algılamasın emek veriyolar saygı gösterelim lütfen.♥
Merhaba Arkadaşlar bende sizlergibi bir üyeyim sıkıntı yapmayın memory hackers elinden gelen hizmeti bize en kısa zamanda sunar acele etmeyin ha bu arada arada sırada konulara göz atıp yorum atınki adamlar sadece hile icin geldinizi algılamasın emek veriyolar saygı gösterelim lütfen.♥
if you have updated pubg mobile then the hack will not work , because the developers now is working on updating it. so wait untill the developers update the cheat
Demin oyuna girdim enter'a bastım mutlu mutlu oynayacaktım bir baktım ki hile açıldı gözüktü ama hiçbir şey çalışmıyor çok üzüldüm kısaca sizdeyiz kral
si vous avez mis à jour pubg mobile, le hack ne fonctionnera pas, car les développeurs travaillent maintenant à sa mise à jour. alors attendez que les développeurs mettent à jour la triche