Hilenin konusuna gir orada güncelleme notları var ve 15.01 tarihinde güncellendiği mhui de yazıyor güncelleme notuna baktığında ise 1.8 sürümü için güncellenmiştir yazıyor bir dahaki güncellemede benim dediğimi yaparsan daha kolay olur senin için.Merhaba dostlarım,
1.8 güncellemesiyle gelen Ez PUBG Mobile güncellemesi undetected midir?
Main hesaplarında deneyen var mı?
Hile kullanan biri olarak ban riskini göze alıyorum tabii ki ama ne kadar legit oynarsak oynayalım şu an 1.8 Ez PUBG Mobile undetected mi?
Teşekkürler.
Legit oynayacağım. Teşekkürler. @code ex.Su anda eskisi gibi UD ancak fazla report yememeye bakin. @enesoguzhan
aimbot açmazsan daha iyi olur aimbot açarsan tm ince ayar yap belli olmasınTeşekkürler main hesapla deneyeceğim
Ben zaten konuyu sürekli takipteyim sadece emin olmak istedim dostum. Olduğunca legit ve safe oynuyorum. Düşüncen için teşekkürler..Hilenin konusuna gir orada güncelleme notları var ve 15.01 tarihinde güncellendiği mhui de yazıyor güncelleme notuna baktığında ise 1.8 sürümü için güncellenmiştir yazıyor bir dahaki güncellemede benim dediğimi yaparsan daha kolay olur senin için.
Aimbot açmıyorum hocam kendi bileğimi alıştırıyorum. Düşüncen için tekrardan teşekkürler..aimbot açmazsan daha iyi olur aimbot açarsan tm ince ayar yap belli olmasın
belli edersen yiyorsun ben aim açtığım gün ban yedim ama sadece esp ile as otoritesine kadar çıktım tavsiyem sadece esp kullanBan riski nedir?
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapacağım.belli edersen yiyorsun ben aim açtığım gün ban yedim ama sadece esp ile as otoritesine kadar çıktım tavsiyem sadece esp kullan
Hayır dostum çözemedimzaten etkin değil ama yine de hata, herhangi bir çözüm?
Bu sorunu çözdün mü, ahbap?
good broMerhaba dostlarım,
1.8 güncellemesiyle gelen Ez PUBG Mobile güncellemesi undetected midir?
Main hesaplarında deneyen var mı?
Hile kullanan biri olarak ban riskini göze alıyorum tabii ki ama ne kadar legit oynarsak oynayalım şu an 1.8 Ez PUBG Mobile undetected mi?
Teşekkürler.
Need to update the windows i think
e tuşu sağa eğilme tuşudur başka tuşa ata caps lock en iyisiben e yı aımbot olarak sectım ama durbun acıp e ye basınca durbun sacma sapan yerlere donuyor bunun nedenını bılen varmı adama dogru acıyorum eye basıyorum ates ederken bambaska yerlere donuyor
im too,, thread stop,,, what should i do?Need to update the windows i think
Tested Systems:
Windows 11 x64
Windows 10 x64 1607-21H2
Windows 8.1 x64
Windows 8 x64
kanka 5 kere yazmana gerek yok ara sıra gir düzeltildiğinde hileye güncelleme gelir zaten, ayrıca 20 kişide diyorsun senin dışında yazan yokBeyler hala bununa kasilayan yokmu caresi nedir ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ayrıca bu hata mhui mhloader ile ilgili neden ezpubgm konusun altına yazıyorsun anlam veremiyorum. Git konu aç mhui ile ilgili bir sorun var de bunun ezpubgm ile ilgisi yokBeyler hala bununa kasilayan yokmu caresi nedir ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
its working. the hack updated.not working pupg 1.8.0. new update ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?