Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oynarken oyun sonuna doğru bir anda oyun donup kalıyor hiç bir şey yapamıyorum bilgisayar donmuyor oyun donuyor kasma falanda yok sistemim iyi i7. 10 gtx 1080 var neden olur? Başına gelen var mı

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hileyi lobide açıp kapatma tuşu hangisi neye basarak ekrandan gönderiyoruz geri getiriyoruz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sanırım Hilede Oto Aim var bir türlü kapatamadım ban yicem die korkuyorum help

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hey guys does anyone have the same isue with esp at the last zones..?

Onaylı Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
klavyedeki INS tuşu ile hileyi gizleyip açabilirsiniz. aim ide menüden kapatabilirsin kardeşim.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
nice
Eline sağlık left abim
how to use ap hack

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
FATİHE kasmak isteyenler bu yazımı iyi okusun lütfen
arkadaşlar aimden illaki ban yiyor tespit ediliyor
aim kullanmayın bayağıdır bu hileyi en güvenli şekilde deniyorum farklı hesaplardan
as olduğunuz zaman eksi yemeye bakın eksi 40 lar yiyin adamı görün fakat boş yere ateş edin öyle ölün oyunda sistem yediğiniz eksilerden dolayı bayağı bir azaltıyor tespitinizi
bunların haricinde bir sezon taç 5 bitirdiyseniz diğer sezonu bekleyin ve taç 1 e kasın sonrasında asa kasın profilinizi ziyaret edenler kademelerinize baktığınız zaman kademe kademe atladığınızı görecekler kd lerinizi de kademe kademe arttırın bir sezonda 2.50 ise kadeniz 2. sezonda 3.45 gibi belli etmeyecek artışlar gerçekleştirin

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Oyun sonunda genelde son alanda esp de sikinti oluyor adamlar gozukmuyor acaba yapilmasi gereken bi ayar felan varmi yada bi program eksikligi felan mi var bu arada emeginize saglik asiri iyi