Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Özlemiştim pubg hilesini kullanırım

The hardest choices require the strongest will.
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aimbot is not detected. I repeat Aimbot is not detected. You banned for your internal error or via report. It is nothing with the aimbot.Thanks

ANKA Akhenaton
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Windows 11 yükledim hile çalış mı yor
evet sorunsuz şekilde çalışıyor +1
Post automatically merged:

çok fazla rapor edilmişsin çok dikkat et botu bıle vursan kayıdı dedektıflere düşüyor kendımden biliyorum

Malesef calısmıyor adamlar gözüküyor ama mouse hıc bır sekılde tıklamıyor bunun bir çözümü varmı ?
logitech g hub programını indirdin mi?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
You're playing with cheats, don't expect to "not" get banned. Aimbot is a really dangerous feature, not only in PUBG Mobile, but also in all other PC/Mobile games. If you're being spectated by either a player in the game, or a MOD after the game as in inspection, it'll most likely be obvious and you'll get banned for it.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dalgamı geçiyonuz artık 5 senedir 25bin kez yazıldı yahu. indirdiğin yerde yazıyor şifre iyi oku.

Beyler az önce oyuna her zamanki gibi girdim. maça girerken çok bekletti zaten sonra oyun içerisinde ilk ateş edeşimde bot'a bir kez mermi değdi direk uyarı verdi hesabın 15 dakikalığına engellendi diye. şimdi hilesiz 2. oyuna girdim bakalım ne olacak ?