Üye
Windows defenderi kapatıp açan bir uygulama yükledim sorunum çözüldü.. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar rehber olarak kabul edebilirler..Merhabalar %temp% , temp ve prefetch temizleyip tekrar dener misiniz? Aynı zamanda virüs programlarınızın kapalı olduğundan (Windows Defender ve diğer virüs programları) emin olun.
Post automatically merged:
Hilenin çalışması için Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Ayrıca Gameloop ayarlarından render kısmından Directx+ seçin.
Post automatically merged:
[ER] - Loader always says "Feetching Data", and it looks like infinite loop.
[SO] - [EN] Close antivirus.
[SO] - [TR] Antivirüsünüzü kapatınız.
Windows defender ve tüm antivirüs programlarınızı kapatın.
Yanına ek bypass açarsanız zaten ban yersiniz. Hile undetected.Hilenin Fix Veya Ban Durumu Varmı ? Yanına Ek Bypass Açalımı Eline Sağlık .
Hayır, Tested Systems: Win10 x64 1607-21H1de olurmu
7
abi windows
Bu hilenin aynısını telefondan nasıl yapabiliriz
Hile hala undetected.fixlenmemiş daha
[ER] - I cant see the menu after I press "Enter".it worked for me in first day but now when I press Enter in lobby I don't see esp or menu why :/
evet çözdüm şuan ban yemeden sorunsuz oynuyorum. Bak windows defendere gir orada virüs diye gördüğü bişey var ona cihazda izin ver de güvenlik duvarırnın kapalı olduğuna emin ol ve girAynı sorun bende de var.. çözebildin mi dostum?
Thanks for reply bro[ER] - I cant see the menu after I press "Enter".
[SO] - [EN] Probably you're using oldest version of Gameloop, we are only supported latest version of Gameloop (which is 7.1), also be sure you have Directx 9 - 11 installed on your system. Also, always press enter only when you're in lobby. AND DO NOT FORGET TO USE DIRECTX+ RENDER MODE. IF YOU'RE USING OPENGL, IT WILL NOT WORK.
Make it DirectX+
[ER] - Loader always says "Feetching Data", and it looks like infinite loop.Ekli dosyayı görüntüle 65399
loader çalısırken videodakı gıbı olmadı bu şekilde çıktı neden acaba bu şekilde çıkınca oyunda açılmıyor direk kapanıyor hemen
Gerçek zamanlı koruma, Güvenlik duvarı, virüs programı ne varsa hepsini kapatırsan sorun çözülür...fetching data nereye kadar gitcek ben 81 deyimde
Did u install DirectX 9 and 11?Thanks for reply bro
i did what you say
I uninstalled my gameloop was last version Chinese version
and downloaded the 7.1 last version
and this the settingsBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
but still same problem not see the menu :"(
Aynı sorun bende de vardı.. windows defenderi kapatacak bir uygulama yükledim.youtube de var sorunum çözüldü.. sen de bir deneEkli dosyayı görüntüle 65399
loader çalısırken videodakı gıbı olmadı bu şekilde çıktı neden acaba bu şekilde çıkınca oyunda açılmıyor direk kapanıyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?