Playing with tweaked UI with the help of API monitor and some help from friends from unknowncheats. Playing full brutal (searching and killing enemies). Reports will not give ban brothers. Thanks a lot for the hack @nader11ndeu@LeftSpace. (FYI in stock UI i'm always getting ban in crown.). Again thanks to memory hackers community and devs.
hile fix yedi haberiniz olsun 3 günde 3 hesap banlandı banlanma sebebi oyun kodunu değiştirme ve oyun verisini değiştirme ve sadece wallhack açıktı dikattli olun
hile fix yedi haberiniz olsun 3 günde 3 hesap banlandı banlanma sebebi oyun kodunu değiştirme ve oyun verisini değiştirme ve sadece wallhack açıktı dikattli olun
bende ban yedim geçen hafya, 2000tl lik hesaptı sorun değil ama, config te vardı ben config ten sanıyordum. bende de aynı uyarı vardı "oyun verisini değiştirme"
bende ban yedim geçen hafya, 2000tl lik hesaptı sorun değil ama, config te vardı ben config ten sanıyordum. bende de aynı uyarı vardı "oyun verisini değiştirme"