- Yasaklandı
-
Loaderi algılamaması için silecek ve hatanın çözümü bu konuda mevcut denileni yap çözersin. https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-ezpubgm-errors-and-solutions.210067/MHLoader Deleted..
OK!
OS Version = Windows 10
Failed ! - Status: 0xC000009A
Press any key to continue . . .
Bende böyle bişey çıkıyor. İlk açtığımda yükleme yaptı sonra loader i sildi. Bir tuşa bastıktan sonra da loader i kapatıp siliyor
Son sürümde çalışıyormu?Sekmeme beyaz adam çim yok bilmem ne beraber kullanıyorum daha güzel oluyor ama çok crash veriyor
roaccat#8499 add me.yes bro i have it
can I contact you in discord and try help me please
Şu anlık bu tarz bir çalışma bulunmamaktadır. Gelişme olursa duyuru yapılır.20H2 desteği gelecek mi adminler ?
Şu an undetected fakat report yerseniz ban atıyorlar evet. Hile adımlarını sorunsuz yapın ban yemezsiniz yine de unutmayın her zaman risk var...herhangi bir ban söz konusu mu şuan bu hile de ? güncel deneyen kullanan var mı
Aktif kullanıyoruz henüz ban olmadıherhangi bir ban söz konusu mu şuan bu hile de ? güncel deneyen kullanan var mı
20H2 desteğini geçtim 21H1 desteği bile geldi. Supportlar uyumayın...roaccat#8499 add me.
Şu anlık bu tarz bir çalışma bulunmamaktadır. Gelişme olursa duyuru yapılır.
Şu an undetected fakat report yerseniz ban atıyorlar evet. Hile adımlarını sorunsuz yapın ban yemezsiniz yine de unutmayın her zaman risk var...
50 ve üzeri yorum yaptığınızda...ben nası onaylı uye olabılırım kardesım
Post automatically merged:
kanka onaylı uye nasıl olucam
[ER] - I cant see the menu after I press "Enter".bi sorun var bende hileyi açıyorum sonra pubg ye giriyorum loby deyken entere basıo inject ediyor inject etme sesi geliyor bi süre bekliyorum ama menü gelmiyor bi yardım edebilirmisiniz
kesinliği yoktur amirimVekk bu ban yedirtmiyor mu kesinlikle
evet güncel ve undetected.şuan hıle guncelmı acaba ?
Bu konuyu incelemeni tavsiye ederim.bi sorun var bende hileyi açıyorum sonra pubg ye giriyorum loby deyken entere basıo inject ediyor inject etme sesi geliyor bi süre bekliyorum ama menü gelmiyor bi yardım edebilirmisiniz
Emulatör motorunu directx+ a çekerseniz düzelirbi sorun var bende hileyi açıyorum sonra pubg ye giriyorum loby deyken entere basıo inject ediyor inject etme sesi geliyor bi süre bekliyorum ama menü gelmiyor bi yardım edebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?