Arkadaşlar ban riski olmayan emulator saptandı uyarısını kaldırma olayı var mı bildiğiniz? Gameloop ile telefonla oynayanlara karşı oynamak için (ÜCRETSİZ)
Hileyi göstere göstere kullanmayın izlemeye düşer ban yersiniz adam taşın arkasında pusuyor ise siz onu kavır arkasında oldugu halde sıkarsanız veya adamı izleyerek oyanarsanız ve cıktıgı anda cıkacagı yere eğim koyup beklerseniz ban yememe gibi bir ihtimaliniz yok biraz şımarıklık yapıyorum biliyorum ama AİM Biraz daha stabil olabilir stabilden kastım makro gibi sıksa silah sekse ama belli bir alana stabil sıksa Arkadaşlar hile ile asla AKIBET Haritasında oynamayın orda silah nedense hic tepmiyor m416 hele hic tepmiyoor izlemeye düştüğünüz an silah tepmesini değiştirmekten ban yersiniz hile sizin kullanmanıza göre güvenli veya güvenli değil Gecen sezon tanıştım Memory Hackers'la Gecen sezon Fatih bu Sezon Fatih bir sıkıntı yok
Banned - Lvl 57 account (Played with ESP+Aimbot since LVL 1). Started Playing Last year. Played for 5 months straight esp+aimbot. Then got 3 months ban. Then i got my acc back last month. Played until today. Reached Ace Dominator. Got offline Ban for 10yrs. Ban reason: Modification of game data
Its okay i wont play pubg again. Will not come here again either so. Bye Bye PS:Thank u admins.
Bazı arkadaşlar ağaç arkasından görmeden sıkıyor. bazıları da 250 mt den aimle sıkıyor. Reportlanınca ban yememeniz şans meselesi. Hileyi ilk çıktığından beri sadece esp ile belli etmeden oynuyorum, ban yemedim.