Şu banlananlar bir şeyi anlayamıyor. Hilenin Undetected olması ban yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.
Ben ne yaparsam yapayım güvenli kafasına giriyorsunuz. Rapor sayısı çoğaldıkça ban yeme riskiniz artıyor. Pubg bakıyor adamı 100 kişi 300 kişi raporlamış inceliyor görüyor zaten fütursuzca kullandığınızı. ne kadar legit oynarsanız o kadar az raporlanırsınız. Ne kadar az raporlanırsanız ban riskiniz düşük olur.
Hocam Merhaba 2 3 Yıldır Kullandığım Bir Hiledir Şuana Kadar Sadece 30 Dk Ban Yedim Oda Çok Belli Ettim Ve Çok Kişi Report Attı O Yüzden Yoksa Bansız Fakat Bir 3 4 5 Gündür Hileyi Çalıştırıyorum Enter Diyorum Fakat Mod Menü Gelmiyor Sorun Nedir ?
bende ban yedim. sanırım çok reporttan ne kadar görmezden gelsemde belli etmesemde. ama ne olduysa item esp açtıktan sonra oldu. aim kullanmayın kolsuz yapar sizi