bugün gelen gameloop güncellemesinden sonra ban olayı arttı maç sonu 2 defa ban attı
[GameLoop Update] 4.1.105.90
Updated components:
UI: 3.21.4147.80
Market: 3.11.2611.80
Updated Content :
1. Optimized the anti-cheating ability in games.
2. Fixed the problem of occasional blurry scene in the videos recorded by Gameloop recorder.
Gameloopun son güncellemesi sonrasında ban yiyenler cevaplarsa sevinirim;
1-Aimbot açık mı oynadınız yoksa sadece ESP mi açıktı?
2- Güncelleme sonrasında ban gelene kadar kaç oyun oynadınız? (Oyun sırasında mı ban attı?)
(Geçmişten gelen raporlamalar, belli ederek oynama, aimbotla oynama gibi sebeplerle ban kaçınılmaz. Özellikle aimbot çok belli oluyor izleyen dedektifler açısından.
Ama eğer güncelleme sonrası hileyi otomatik yakalıyorsa gameloop, muhtemelen herkes ban yiyecektir. Güncelleme sonrasında 8-10 oyun sadece ESP açıkken oynadım. Hesapta ban yok şu anda.)
güncellemeden sonra 2 maç da maç sonu oyun bitiminde hemen ban attı 2-3 kill olmasına rağmen aimbot kullanmıyorum hesap değişiyorum o hesaba da ban atıyor yanımda oynuyan takım arkadaşım da ilk maçında benimle aynı maçtayken banlandı bence güncelleme den sonra bir problem yarattı
5 bilemedin 10 maç sonra saçma sapan maç ortasında ban atıyor kimseyi vurmamayı safe içinde yatıp bekleyip son alanda 1 kişiyi bile vurunca yeni oyuna başlar başlamaz maç başında yere iner inmez ban atmaya başladı garip bir şekilde neden kaynaklandığını tam olarak çözemedik 2 farklı kişi 2 gün içinde 5 6 tane hesap kaybettik
istediğiniz kadar safe oynayın bir kaç maç sonra ban atıyor