senin gibiler sürekli şey yazıyo işte off hile ban atıyo. of hesabım gitti... cart curt. senın zihniyetine sahip insanlar istiyoki haritadaki bütün adamları ben vurayım. hile ban atmıyo kafasını kullanmayanlar banlanıyo
senin gibiler sürekli şey yazıyo işte off hile ban atıyo. of hesabım gitti... cart curt. senın zihniyetine sahip insanlar istiyoki haritadaki bütün adamları ben vurayım. hile ban atmıyo kafasını kullanmayanlar banlanıyo
benim banlanmak umrumda değilki yenisi açıp devem ederim kaldığım yerden devam ederim gittiği yere kadar gitsin mantığında takılıyorum herkesin zevki farklıdır kimisi ban yemeyi göze alıp bütün haritayı temizlemek ister kimside ban yememek için az adam vurur benim zevkim aimbotlu takılarak bütün adamları öldürmek hile zaten free herkes istedği özelliği açabilir ben aimli takılmaktan zevk ve keyif alıyorum çünkü kendi elim ile vurduğum zaman hiç zevkli değil
oyun sonlarında adamları göstermiyor bu hata sadece bendemi var 2. oyuna girince gösteriyor ama son 4 yada 3 kişi kaldığında hile resmen devre dışı kalıyor lütfen kontrol edermisiniz programda mı sorun benim bilgisayarda mı