the hack is undetected, i am 4400 points ace 2 and i boosted my friend to concqueror, you have to play safely dont shoot on people behind walls, or look behind walls, and you have to look around on empty buldings to avoid ban, dont push on teams without info
[ER] - I cant see the menu after I press "Enter".
[SO] - [EN] Probably you're using oldest version of Gameloop, we are only supported latest version of Gameloop (which is 7.1), also be sure you have Directx 9 - 11 installed on your system. Also, always press enter only when you're in lobby. AND DO NOT FORGET TO USE DIRECTX+ RENDER MODE. IF YOU'RE USING OPENGL, IT WILL NOT WORK.
s.a hile çok güzel ama çalıştıramıyorum herşeyi videodaki gibi yapıyorum ama hile gelmiyor ekrana oyun kapalı önce hileyi çalıştırıyorum fakat olmuyor bir türlü hile açılmıyor
bu komut dosyasından sonra oyunu açıyorum oyun açıldıktan sonra enter loby yazısı geliyor oyunun lobisindeyken enter yapıyorum ses geliyor fakat ekrane hile gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
selamun aleyküm videodaki gibi yapılan herşeyin aynısını yaptım fakat hile açılmadı yardımcı olur musunuz
bu komutdan sonra oyunu açtım enter loby komut geldi oyunda lobideyken komut dosyasında enter bastım ses geldi fakat hile aktif olmadı ekrane bir türlü gelmedi yardımcı olursanız sevinirimm