Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
beyler ban yiyen var mı legit oynarsak ban yer miyiz ?
Uzun süredir aynı hesapda oynuyorum halada ban yemedim yiyenler nasıl yiyor cidden anlayamıyorum tabi yemicegim anlamınada gelmez ama hala sorunsuz bansız sekilde devam ediyorum belkide oyun tarzım çok legit bu hileyle birlikte +farklı config ve hilelerle birlikte kullanıyorum sadece bu degil ( Hileyle oynamak hilesiz oynamakdan daha zor )

Üye
3 HİZMET YILI
Hile güzel çalışıyor ama son zamanlarda hile oyun içinde kapanma sorunu ve kasma sorunu olduğunu gözlemledim. Umarım yakın zaman bir güncelleme gelir hileye ?
Emekleriniz için teşekkür ederim harikasınız

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
K/D How much?

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
I've been playing from the beginning for two days and this time I didn't go straight into the enemy's belly or the robot, but I got blocked, I don't know why K/D: 2 ///
For example, there are people who have been using it for a long time, but it is strange that they are not banned
What do you think?

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
I feel that when we are banned once, a file with name and address and IP is registered, which is fraudulently re-identified with any account.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
there is a problem with esp it closes in the middle or the end of the game
Post automatically merged:

I feel that when we are banned once, a file with name and address and IP is registered, which is fraudulently re-identified with any account.
i also think so