brother there is a rooting in the gameloop on the settingI tried but facing this message "PLEASE MAKE SURE YOUR DEVICE ALREADY ROOTED". I don't know how to make gameloop rooted
I tried but facing this message "PLEASE MAKE SURE YOUR DEVICE ALREADY ROOTED". I don't know how to make gameloop rooted
selamun aleyküm reis gameloop a senin söylediğin programı kurduk söylediğini yapmak istediğimizde root sorunu veriyor çözümü varmıHilede ban sorunu falan yok, nasıl devam etsin ? Ban yedim diyen arkadaşların bilgisayarları flagli. Konuyu okuyup dediklerimizi yapıp gameloop id spooflasalar yemeyecekler.
arkadaşım kör değilim yazılanlarıda okudum ama linkler ölü malesef verdikleri linkler ölü linkler olmadığı için çalışmıyor
Check box is ticked, but device id changer still says "You need to grant root permisson"brother there is a rooting in the gameloop on the setting
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 78584
Şunu bir deneyin:arkadaşım kör değilim yazılanlarıda okudum ama linkler ölü malesef verdikleri linkler ölü linkler olmadığı için çalışmıyor
Emilatörü banlanan biri adım adım ne yapması gerekiyor 2. hesabımda 3 gün içinde yasaklandı Flaglı diyorlar Spooflaman lazım diyorlar Biz bu terimlere yabancıyız Bize adım adım ne yapmamız gerekiyor yol gösterici bi video çekebilcek bu durumu çözebilcek biri var mıdır? Önerdiğiniz programda gameloop a root atmamız gerekiyormus mesela Bu durumlarda bizi yönlendirebilir misiniz Nasıl root atılır vs Cunku yaşı kucuk kardeşlerimizde bu hileyi kullanıyor Oyun zaten gösteriş ve hava atma oyunu oldu Bı an once cozelım kı onların havasını bı alalımŞunu bir deneyin:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ek olaran spooflamadan önce oyun cachesini vb emulatörden temizleyin.
Bende Böyle Bi hatta veriyor ne anladamım Yardımcı OLun da
MHLoader closed and deleted for security... This is not error
Bu yazılım ücretsiz olarak memoryhackers.org tarafından paylaşılmıştır. Eğer bu yazılıma para verdiyseniz, dolandırıldınız.
İşletim sisteminiz : Windows 10
Hata meydana geldi ! - Status: 0xC0000365Hata çözümü: Sisteminizde Vanguard / Faceit varsa kapatınız ya da siliniz. Antivirus programınız açıksa kapatınız. Sisteminizi yeniden başlatınız.
Press any key to continue . . .
virüs tehdit korumasını kapatKaynak bozk hatası alıyorum sebebi nedir
hocam kök izni gerekiyor yani root şart bu uygulamayı kullanabilmek için artık root erişim izni kapatıldı gameloop taŞunu bir deneyin:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ek olaran spooflamadan önce oyun cachesini vb emulatörden temizleyin.
CHEAT OFFhile akfifmi beyler bi bilgi verin lütfen
search in this forum " JOY RESETTER" hope its help you. IMO please do fresh install your windows then change you mac address with " TMAC " you can google it. then after changing your "ETHERNET MAC ADDRESS" install gameloop. Happy Cheating BROdoes anyone know how to spoof gameloop id?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?