Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
18.09.22 -> We have updated the cheat. Changed a lot of things on backend. It is in ban test right now.
For best experience do not forget to clean your %temp% file.
Hocam daha önce bi mesajınıza cevap attım dönüş yapılmadı kimseden Bende yazdığım cevapla alakalı bi konu açtım Bana geri dönüş sağlar mısınız lütfen

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Her şey yoluna girecek, beklemek zorundasın, zaman ver akıllılar ve her şeyi düzeltecekler

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
inject olmayan arkadaşlar windows arama kısmına %temp% yazıp enterlayın herşeyi silin sonrasında arama kısmına cleanmgr yazıp enterlayın c diskini secip enterlayıp sonrasında karsınıza menü cıkcak hepsini tickleyip enterlayın gereksiz dosyaları silmiş olursunuz sonrasında pc ye reset atın ve sorun çözüldü

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ARKADASLAR HILE TEKRAR GUNCELLENDİ BAN TEST AŞAMASINDA LUTFEN HERKES GUEST HESAPLA TEST ETSIN VE SONUCLARINI BURADA PAYLAŞSIN

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hıle Calısmıyor Bilgisi Olan Varmı..Gameloop Hatası Veriyor
Post automatically merged:

ARKADASLAR HILE TEKRAR GUNCELLENDİ BAN TEST AŞAMASINDA LUTFEN HERKES GUEST HESAPLA TEST ETSIN VE SONUCLARINI BURADA PAYLAŞSIN
kendı hesabımla gırdım ama calısmıyor

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
suan kullanıyorum bir sey olursa yazarım quest hesablarla deneyin kendi hesablarınızla suan denemeyin

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Windows 11 Working?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende tam injectliyorum oyun crash veriyor tempi felanda sildim resde attım ama gameloop crash veriyor injectlerken

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
collecting data diye birşey yazıyor inject ederken menü gelmiyor ayrıca