hile çalışmasına on numara çalışıyor ama bi önceki hesabımda bir yıldan fazla oynadım ban yemedim şimdi 2 günde 3 hesap banlandı kullanma tarzım aynı nerede yanlış yapıyoruz acaba
@nader11ndeu There is a bug I noticed in the hack that always happens after a number of matches, a sudden freeze occurs and causes the emulator to freeze, and then I had to restart the emulator and the hack happens repeatedly, is it possible to solve it in the next update, please, I am now experimenting with security, and if the account gets banned, I will inform the site
hiçbirşey yapamayız pc ıd sini değişmek için format atmamız lazım donanım ıd leri genelde formatla çözülüyor başka hesaba girme donanım kimliğini değiştirmeden
donanım kimliği format ile değişmiyor. donanım kimliği anakart işlemci ram ve depolama aygıtının içine yazılmış bir kod onu anca spoofer ile maskelemek mümkün oluyor. başka bir seçenek olarak ta sanal makina kurup denemende fayda var.
donanım kimliği format ile değişmiyor. donanım kimliği anakart işlemci ram ve depolama aygıtının içine yazılmış bir kod onu anca spoofer ile maskelemek mümkün oluyor. başka bir seçenek olarak ta sanal makina kurup denemende fayda var.
Arkadaşlar,
Oyunu hilesiz bir şekilde oynadım.
4 gün gayet normal olarak.
Akşam hileyi açıp kapattım. Oyuna devam etmedim.
Akşam 5 tur daha oynadım. Şu anda oyuna girdiğimde 10 yıl ban atmış.
bakın hileyi açıp kapattım sadece oyuna devam etmedim.
komple oyunu kapatıp yeniden açtım. yani oyuna girerken fix yiyoruz
yada gameloop kafasına göre ban atar oldu. yani hileyi açıp kapatıyorsun ama yine ban atıyor.
Anlamıyorum, günlerdir kontrol ediyorum.
çalıştırdığımda Sonra yüzde 100'den sonra durur
GameLoop güncelledim
Diğer tüm yöntemleri denedim ama yine olmadı
Daha önce bu sorun onda yoktu oldukça endişeliyim
ustam sa ben hileli ban yedim sonrada kulllanmadan orjinal hesabımda yedi lobide takılırken hile açmadan formatla düzeliyormu peki ? kaç gün olduformat atalı