Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Gene donuyor arkadaş, 16 çekirdekli işlemci var. hile yokken sıkıntı yok. eski hileylede sıkıntı yok. bu güncellemede bir şeyler ters gidiyor, anlamıyorum bir bende mi yapıyor.
With me it also happens exactly the same as with you the game freezes and the emulator my computer processor is very excellent I don't know there is something wrong with this update for memory hack

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
i have the same problem, i have to turn them all off and on again
every hand to cheat.
I think it needs an update
After using the spoofer, the problem of freezing becomes continuous. Finally, after repairing the gameloop and re-downloading all the resources, it started working fine.
Post automatically merged:

It freezes again, friend, there is a 16-core processor. There is no problem when there is no cheat. There is no problem with the old trick. Something is wrong with this update, I don't know if it's just me.
After using the spoofer, the problem of freezing becomes continuous. Finally, after repairing the gameloop and re-downloading all the resources, it started working fine.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
merhaba bende lütfen oyunu açın dan sonra oyunu açıyorum hile siyah ekranda kalıyor bir çözümü varmı

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gameloop 64 beta da çalışsa çok güzel olurdu hile . hilenin çalıştığı versiyon oyundan atıyor sürekli

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
beyler size tavsiye suan icin kullanmayın benm hesabim gitti (ban test ) yazısını görmedim adamlar yazmıs zaten suan test aşamasında benim kendi hatam 1 senedir kullanıyordum hic ban yemedim 4-5 kd arası oynardım spoofer attım yeni bir hesabla oynuyorum suan hile düzelene kadar böyle dewam halen test aşamasında emeğe saygı herkese kolay gelsin

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
icant under stand anything from you really: so we can use it or no..is it safe or not yet?

Üye
4 HİZMET YILI
ben kullanmıyorum ama ban yi
yorum 4 günde bir napacam bilmiyorum

ne ekersen onu biçersin evlat
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ellerine sağlık hocam hile tamamen safe bu hile sayesinde elmas 3 oldum ama sonra saldım .d

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
waiting gameloop..Then Hack off ,while open & Run The Hack while open & run gameloop..
please Fix & Update it? its wont run..

Üye
4 HİZMET YILI
arkadaşlar ben bi hesapla bir kaç gün oynuyorum ve ban yiyorum hile kullanmadan cihaz banımı yemiş oluyorum yoksa ıp banımı ne yapmam gerekli spoofer kullanmadan bu işi çözebilirmiyim bilgisi olan varmıdır ?