hey i just played with new id and look like after 3 matches my emaluator got non response and stuck but i listen the other people voice like game is running so i hope it will fix soon
Aslında bu işleri yapan arkadaş, bu paralı hileleri 1 ay satın alıp onları inceleyip benzer bir şey yapsa hile daha çok gelişmez mi? Gerekirse bunun için bir yardım hesabı açalım, herkes 10-20 içinden ne koparsa atsa en kötü 1 aylık ücretli hile parası çıkar. Bu sürede onların mekanizmasını çözüp kopyalamaya yeter aslında. Hile ya herkeste olmalı ya kimsede olmamalı.
ban atmaya devam ediyor .bazı arkadaşlar ban yok diyor ama ilginç. veri hatası ve bağlantı sorunu ile ilk baş 1 gün yada 10 dk ban atıyor. sonra yarım saat içinde 10 yıl banlıyor .bunun bir çözümü yok mu.
hileyi açmadan girdim. 1-2 el oynadım sonra kapattım tekrar açtığımda 10 yıl ban almıs. hesap yani ban atıyor .ne yazık ki memory hackers kullanamayacağız. sağlık olsun ne yapalım. bugüne kadar oynadık. keşke düzelse de devam etsek.
Post automatically merged:
spoferr yapılmasına rağmen, temp ve diğer klasörler temizlenmesine rağmen ayrıca sadece esp kullanılmasına rağmen veri hatası ve bağlantı sorunu adı altında ban atıyor. eskiden kullanıcı anlaşması ihlali diyordu. şimdi veri hatası ve internet bağlantı hatası adı altında ban atıyor. memory hackers ekibi bu konuyla bi ilgilense belki düzelir.
This game is unlike all the games throughout history cheating destroys all the games, but in this game the theme is different, it prolongs the life of the game more and more
This game is unlike all the games throughout history cheating destroys all the games, but in this game the theme is different, it prolongs the life of the game more and more