tamam kardesim anladık sen ban yemiyon neden 100 defa açıklama yapıyonsuan ben halen oynuyorum.1 haftadır ban felan atmadı.suanfa hıle halen aktıf.SIZ GUNCELEME BEKLEYIN...
Post automatically merged:
ben hıleyı oglenden bellı kpamadım.1 saatırde oyundayım.bır frumlara bakım dedım .baktım hıle guncelenıyor.ama ben halen suan oynuyorum.....TAVSIYE...SADECE RADAR ACIN VE ISIMLE.R.INANIN HILENIZ YOKMUS GIBI BIR HAVA VERIYORSUNUZ DISARI.....HERKEZ 10 DK BAN YEMIS.OYUNDAN ATMIS.BENI DAHA 1 KERE BILE ATMADI....SAYGILAR
Post automatically merged:
ben hıleyı oglenden bellı kpamadım.1 saatırde oyundayım.bır frumlara bakım dedım .baktım hıle guncelenıyor.ama ben halen suan oynuyorum.....TAVSIYE...SADECE RADAR ACIN VE ISIMLE.R.INANIN HILENIZ YOKMUS GIBI BIR HAVA VERIYORSUNUZ DISARI.....HERKEZ 10 DK BAN YEMIS.OYUNDAN ATMIS.BENI DAHA 1 KERE BILE ATMADI....SAYGILAR
niye aimbot kalksın ne alaka kanka istyen kullanır istemeyen kullanmazADMIN.TAVSIYE 1-AIM BOTU KALDIRIN.2-SU ADAMIN YANINDA YESIL CIZGI VAR ONUDA KALDIRIN.ESYALAR ACIK KALSIN SIKINTISI YOK.ARAC ISIMLERI.VE ADAMIN BOTMU GERCEKMI OLDUGUNUNA DAGIR SADECE ISIM.METREYEDE GEREK YOK..BU BIR TAFSIYESIR.EMIN OLUN KIMSE BAN YEMEZ...BILEREK BUYUK YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN.BELKI ILGINIZI CEKER.
hayvan gibi aim açıyorlar ban yiyorlar hile yavas yavas fix yiyor sonra insalah en az onaylu üyeye çıkararkadaslar baska hılelerde oldugu ıcın cogu zaman vuruluyorsunuz normal oyuncu gıbısınız cok kasmayın , eskiden ban yiyordum simdi 2-3 saat uyari veriyor bazen ama 2 haftadir hesabim kapanmadi sadece arada uyari veriyor. 2 hesabim var yeni actigimda hic uyari almiyorum istersen tum haritayi vur. umarim hemen guncellenir yabanci hilecilere oluyoruz suan
kanka ben bu hileyi 1 yıldır kullanıyom fatih oldu 2 kere hile artık fix yemisti güncelleme gelemsi gerekiyordu alaksı yokArkadaşlar hilede ban sorunu yoktu. gidipte duvarın arkasındaki adamı duvarı delene kadar sıkarsanız illaki ban yersiniz. hileyi abartmadan kullanan hiç kimse ban yememiştir suana kadar.
Herhalde pubg mobile saldı kimseyi banlamıyor dediğine görearkadaslar baska hılelerde oldugu ıcın cogu zaman vuruluyorsunuz normal oyuncu gıbısınız cok kasmayın , eskiden ban yiyordum simdi 2-3 saat uyari veriyor bazen ama 2 haftadir hesabim kapanmadi sadece arada uyari veriyor. 2 hesabim var yeni actigimda hic uyari almiyorum istersen tum haritayi vur. umarim hemen guncellenir yabanci hilecilere oluyoruz suan
aynen reis bende bayadır ban yemedım aım smot 10 uzeri kullandım onceden 3 kullanıyordum tam ban yemeden oynuyordum hile güncelleniyor inşallah daha iyi olurarkadaslar baska hılelerde oldugu ıcın cogu zaman vuruluyorsunuz normal oyuncu gıbısınız cok kasmayın , eskiden ban yiyordum simdi 2-3 saat uyari veriyor bazen ama 2 haftadir hesabim kapanmadi sadece arada uyari veriyor. 2 hesabim var yeni actigimda hic uyari almiyorum istersen tum haritayi vur. umarim hemen guncellenir yabanci hilecilere oluyoruz suan
açıklama yapmak zorundamıTamam da güncelleme ne zaman biter açıklama yapmıyorlar.
2 güne açılır sanırım hep öyle oluyorduarkadaşlar tahmini ne zaman açılır yani güncelleniyor yazdığında daha öncelerinde kaç saate açılıyordu
zorunda değil kardesim ban yiyince görürsün ne zaman biterbu adam bu hile yaptıysa bir acıklama yapmak zorunda
kardesim bilgi verilimiyor bitince hemen aktif olur max 3 gün yazılımda süreyi bilemezsin bencebilgi verilcekmi
normalde 1-2 saatteaktif oluyordu o kadar surecegini sanmiyorumkardesim bilgi verilimiyor bitince hemen aktif olur max 3 gün yazılımda süreyi bilemezsin bence
acildi ama yoneticiler girebiliyor suan test bitsin bizde girerizacıldı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?