haklısın.bende kulanmak ısterım.ama bır kısı ban yedıyy zaman sıstem onu tanıyor.sonra sırasıyla hepımıze gecırecek.bunu ıstermısın.bende kolsuzsum.1 aydır ınankı kendımı gelıstırdım 3 hesap ban yıyınce....
abuzer bır uza be kardes.sen kımsınkı mıllete.yapmak zorunda dıyorsun.bence senın butun sınırın.isimden kaynaklanıyor kanka.kım koyduysa bence hemen mahkemeye ver.
Beyler eskisi gibi giriyorum. Fakat enter tuşuna basınca lobyde hile paneli gelmiyor. ve memoryhackersUI den otomatik cıkıyor.Hileyi acan arkadaslar bir yardımcı olabilirmi?
Sanırsam hile internal ve dll uygulamanın başlatıldığı konuma "1318BCE55373F6B91F2B1766FD74CFA1.dll" ismiyle iniyor. Yetkililer bu konuyla hızlıca ilgilenmezse kullanan kullanıcıları büyük bir ban dalgası yakalayacak....
abi 1 yıldır kullanıyorum sorun yok şimdi girdim 1 el attım oda rena 10 yıl ban attı allah çarpsınki abii yaa biz size güveniyoruz sdizin yaptığınızıda bakın
Sanırsam hile internal ve dll uygulamanın başlatıldığı konuma "1318BCE55373F6B91F2B1766FD74CFA1.dll" ismiyle iniyor. Yetkililer bu konuyla hızlıca ilgilenmezse kullanan kullanıcıları büyük bir ban dalgası yakalayacak....
abi 1 yıldır kullanıyorum sorun yok şimdi girdim 1 el attım oda rena 10 yıl ban attı allah çarpsınki abii yaa biz size güveniyoruz sdizin yaptığınızıda bakın