Üye
knk dediğin yaparken gameloop 32 bit olduğunu gördüm pc 64 bitBEN 64 bt hıc bır sıkıntı yasamadım.pc ıyı olmayan arkadaslar var.dogru soyluyorsun.ola bılır.
Post automatically merged:
f11 yaptınmı.bende oyun ortasında gıdıyor.hack.f11 yapıyorum duzelıyor......gameloop tamamen sılmedınız surece olmaz.pc hıc gameloop la alakalı doya kalmayacak.bununla alakalı 1 yada 2 gerı sayfada program ısmı vermıstım.bır dene ...olmazsa.dekı kardes sen bıda yazma....
gamelooop kaldır.su programla...Revo Uninstaller...rahatına bak.bıda bırsey olmaz.hangı programı kaldırırsan bunla kaldır.temız iş...
ınanırmısınız benım hesap dunden bellı acık..hıleyle.halen duruyor. lobıde kıyafetlere tıklıyorsun sonra oyle bırak. benımkı halen oyle.sadece lobıde sabıt bırakırsan donuyor....
13000tl yenı hesap aldım 92 destansı 3 lambolu....geçen ay 3 hesap gıttı cok korktum.1 aydır hılesız oynuyordum bayada alıstım.6 gun oncede seytan durttu.sadece radarı actım.oyle kulanorum....
gameloop 64 bit link warmı beylerBEN 64 bt hıc bır sıkıntı yasamadım.pc ıyı olmayan arkadaslar var.dogru soyluyorsun.ola bılır.
f11 yaptınmı.bende oyun ortasında gıdıyor.hack.f11 yapıyorum duzelıyor......gameloop tamamen sılmedınız surece olmaz.pc hıc gameloop la alakalı doya kalmayacak.bununla alakalı 1 yada 2 gerı sayfada program ısmı vermıstım.bır dene ...olmazsa.dekı kardes sen bıda yazma....
gamelooop kaldır.su programla...Revo Uninstaller...rahatına bak.bıda bırsey olmaz.hangı programı kaldırırsan bunla kaldır.temız iş...
ınanırmısınız benım hesap dunden bellı acık..hıleyle.halen duruyor. lobıde kıyafetlere tıklıyorsun sonra oyle bırak. benımkı halen oyle.sadece lobıde sabıt bırakırsan donuyor....
13000tl yenı hesap aldım 92 destansı 3 lambolu....geçen ay 3 hesap gıttı cok korktum.1 aydır hılesız oynuyordum bayada alıstım.6 gun oncede seytan durttu.sadece radarı actım.oyle kulanorum....
Lütfen lobideyken <Enter> tuşuna basınız !Beyler, yukarıda bir arkadaş usb den çalıştırdım oldu demişti, sağolsun bende denedim şimdi hile enjekte oldu, sorun yaşayanlar deneyebilir.
(loaderin olduğu rar dosyasını usb ye taşıyın ve rar dan bir klasöre atıp oradan çalıştırın)
buldum sorunu eywsenin sorunu bilmiyorumda bende obs açık değil
knk flaş içine at dene knk hilehalen inject hatası alıyorum çözülmedi bu gidişle oynuyamıcaz
hile flaş dosya aç ondan sonra deneherşeyi yaptım gamellopu yaptım sonra girdim cıktım gene aynı ınject hatası verıyor hıle adam akıllı optımızasyonu gerek halen saglıklı çalışmıyor
hile il başta gene çalıştı sıldım yenıden temız kurulum yaptım tum eklentılerı felan 1 kere çalıştı fakat gene aynısını yaptı
neyi knkBen yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
falaş içine at deneDOSTUM SIZIN DEDIGINIZ GIBI HERSEYI YAPTIM HILE CALISTI SONRA KAPATTIGIMDA GENE INJECT HATASI ALIYORUM ACABA FIXLIYORLARMI
aynen reis aynısını yaptım iste dün biliyon hile güncellen
banada ayınısı olduaynen reis aynısını yaptım iste dün biliyon hile güncellendi yaklasık 30 yakın maç attım bu sabahda oynadım biraz öğlen 6mb güncelleme geldi ve 10 yıl lobide ban attı
obs aç denehileyi injecte etmeme rağmen açılmıor eskiden sorunsuz şekilde Kullanıordum ? Lütfen yardımcı olun
dendeinmihileyi injecte etmeme rağmen açılmıor eskiden sorunsuz şekilde Kullanıordum ? Lütfen yardımcı olun
legit ney knkLegit oynuyorum ve hala ban yemedim böyle devam edicem ins ban yemem elinize sağlık
knkLegit oynuyorum ve hala ban yemedim böyle devam edicem ins ban yemem elinize sağlık
Kanka legit belli etmeden sadece ESP kullanmak demek rage var bir de o da belli ederek aimbotlu kullanmak demeklegit ney knk
okKanka legit belli etmeden sadece ESP kullanmak demek rage var bir de o da belli ederek aimbotlu kullanmak demek
eim bot kullanıyorsmungüzel hile kullanıyorum bayadır
neden knk saten ban yioz ben yememe gibi garanti olsa eywteşekkürler,belki onaylı üye olabilir
Aslında abartmazsan banlatmaz. Ben bi ara kullanıyordum wallhack ve ban yemedim. Aradaki dengeyi sağlarsan güzelce ban yemeden oynayabilirsin.eim bot kullanıyorsmun
neden knk saten ban yioz ben yememe gibi garanti olsa eyw
knk dün güncelleme geldi 6 mb ban yedim ardındanAslında abartmazsan banlatmaz. Ben bi ara kullanıyordum wallhack ve ban yemedim. Aradaki dengeyi sağlarsan güzelce ban yemeden oynayabilirsin.
try desable aimbot cause there is some issue with iti recently download this cheat (i used it before)
it inject successfully but it not detect that im in a game
the "INGAME" always display at false
i already turned off Anti-virus but it sitll not work
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?