yokmu yardım edicek bir arkadaşbiri yardım etsin ya gameloop yeni indirdim
ayarlarım böyle
Ekli dosyayı görüntüle 66184
direct 9 ve 11 de kurdum
Ekli dosyayı görüntüle 66185
injectlerken felan hiç bir hata fln yok vanguard vb antivirus kapalı ztn menü gelmiyor hiç bir şekilde herşeyi denedim araştırmamı yaptım ama o menü gelmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 66186
hatta 21H1 deydi 20h2 çektim bi türlü çözemedim
yokmu yardım edicek bir ark
kardeşim gameloop 7.1 kullanmak zorundasın motorda gameloop ayarına git directx+ bu kadaryokmu yardım edicek bir arkadaş
Ekli dosyayı görüntüle 66196 Ekli dosyayı görüntüle 66197
7.1 diyorda internette dolaştım indirdim bişeler ama doğrumu
Bence motorda otomatik seçmelisiniz ve eğer gameloop 7.1'iniz yoksa işte link7.1 indirdim de sağ solda 7.1 yazmıyor hakkında kısımlarını attım sizin ki ile karşılaştırırmısın zaten directx seçtim fotoğrafı gördüysen
sizden bi ricam hakkında girip bi ekran görüntüsü atabilirmisiniz sürümü yazdığı çünkü çok fazla 7.1 indirdim araştırdım ama 7.1 yazmıyor sıkıntıyı bulmaya çalışıyorum bunu da denicemBence motorda otomatik seçmelisiniz ve eğer gameloop 7.1'iniz yoksa işte link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum ben daha yeni formatlamıstım pc yivalla ben elmas 5 im bu kullandığım ezglobal adlı hilede daha birkez bile banlanmadım hemde komple aim açık oynuyorum belli ederek maç başı 10 - 15 kill arası alıyorum birsürüde report yemişimdir ancak buna rağmen hiçbir yasak almadım o derece safe hile işte düşün yani sen bence format attır pc ye eskilerden hile kalıntıları falan vardır bilgisayarında ben formatladım 3 ay ban yiyordum sürekli şimdi 3 ay ban atmayı bile kesti
Kanka pubg mobile'i kur aç ve açılan pencerenin üstüne turbo aow motoru 7.1 yazıyor mu kontrol et.sizden bi ricam hakkında girip bi ekran görüntüsü atabilirmisiniz sürümü yazdığı çünkü çok fazla 7.1 indirdim araştırdım ama 7.1 yazmıyor sıkıntıyı bulmaya çalışıyorum bunu da denicem
[VersionController] Checks for new version..We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?