were you using aimbot?Account banned for 10 years .. One day play only
Safe using esp only?Use only ESP
i need use spoofer always if update emulator?Yes but don't use aimbot
truthdear use hack like you are playing normal game... just know the enemy postion dont look and aim many time.. if you do no safe hack will protect you.
yes
50 yorum50 yorum yapacaksın.
50 yorum yapacaksınyes
Post automatically merged:
50 yorum
bende oynıcambırkac el oynadım sıkıntı cıkmadı
sıkıntı olursa yazarmısın burdanbende oynıcam
dün oynadım safe modunda bugun 10 yıl ban atmış.safe modu güvenli mod değilmiydi niye böyle bir ban attı.kullanıcı ihlaili adı altında 10 yıl.hayırlı olsun.daha tecrubelı olanlar yazabılırler
4 gun içinde veya 29 gun ıcınde hılle actıysan bugunde atmıs.ama buyuk ıhtımal son 1 haftanın banı.ayrıntılara gır.hangı gun yedıgın yazarçbanladıngın gune bakma.hılesız 10 yıl ban yedım neden yemıs olabılırım ?
sımdı cıkmaz 4 gun ıcınde bellı olur.buyuk ıhtımal yarın.bellı olur.eger sızı bırı bıldırırse.dırek banı yersın.artık.fıxlendı hılle.guncelleme hıkaye.bırkac el oynadım sıkıntı cıkmadı
onla alkası yok artuk memory hacker fıxlendı.ez pubg fıx yedı.bır suru sebeb.türkçe yaz anlamıyom kardeş
daha nasıl dikkat edeyim anlamadımki bunun bir tık üstü hileyi kapatıp oynamamdır
evet bendede kullanıcı ihlali attıdün oynadım safe modunda bugun 10 yıl ban atmış.safe modu güvenli mod değilmiydi niye böyle bir ban attı.kullanıcı ihlaili adı altında 10 yıl.hayırlı olsun.
Evet denedim hile açılıor fakat 1 maç sonra ban attı teşşekürler yardımın içinobs aç dene
dendeinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?