valla korkumdan gameloop u bile güncellemiyorum ne olur ne olmaz diye.
Post automatically merged:
PUBG Mobile Hack- EzPUBGM (Internal Cheat) GameLoop 7.1 da aim bot ne yaparsam yapayım tepmeden dolayı rakibi vurmuyor çoğunlukla buna bir çözüm bulan var mı aşağı çekmede çok yavaş kalıyor en son 2 yapıyorum ayarını 1 yaparsam ekran kafayı yiyor.
arkadaşlar hileyi ilk kullanımımda sorun olmuyor fakat ikinci açışımda oyunda 10 dk geçirdikten sonra banlanıyorum. gameloop komple kapalıyken açıyorum hileyi bir de . çözümü var mı ve ya bi yolu?
arkadaşlar hileyi ilk kullanımımda sorun olmuyor fakat ikinci açışımda oyunda 10 dk geçirdikten sonra banlanıyorum. gameloop komple kapalıyken açıyorum hileyi bir de . çözümü var mı ve ya bi yolu?
safe login safe exit tarzı ücretli kekler gibi bypass olmalı yani emulator bypass olmadan kullanmak uzun ömürlü kesinlikle değil yetkilileri de anlıyorum ücret talep etmedikleri için çok profesyonel birşey beklemek mümkün değil üst düzey dört dörtlük bir kek yazmak karşılıksız bi anlamı yok boş yere emek vermek gibi birşey olacak
safe login safe exit tarzı ücretli kekler gibi bypass olmalı yani emulator bypass olmadan kullanmak uzun ömürlü kesinlikle değil yetkilileri de anlıyorum ücret talep etmedikleri için çok profesyonel birşey beklemek mümkün değil üst düzey dört dörtlük bir kek yazmak karşılıksız bi anlamı yok boş yere emek vermek gibi birşey olacak
these are mix reviews someone say safe and someone says not safe. why not every body try by it self instead of asking others to tell them safe version is safe or not. use spoofer tool if your id is banned.
ezpubg ended and became discovered 4 months ago, it is no longer able to bypass the protection, they have to work on a new hack with a new name instead of wasting time and user accounts with updates that have no use
This is my point of view and I think it's the right one because if it will be fixed by updating it once 4 months or more and it hasn't been fixed, it's finished and they have to admit it