Üye
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güncellenmesini bekliyeceğiz sanırım
Post automatically merged:

beklemedeyiz

𝕄𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣 𝕠𝕗 𝕎𝕒𝕥𝕔𝕙
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Is it safe for new version ? still undetected?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yeni güncelleme nedeniyle aktif değil sanırım yöneticiler bu duruma yakın zamanda el atarlar Hayırlı günler...

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yöneticilerin herşeyin farkında olduğunu düşünüyorum her güncelleme sonrası herzamanki gibi karışır burlar biraz daha sabır arkadaşlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
guncelleme gereklı admın suan calısmıyor

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam hile ne zaman guncellenir baska hileler var az once sprey atti birisi 3 kisi gittik acil lazim

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
benım anlamadıgım guncellemenın gelıcegı gun belli bıraz daha erken hazırlasalar daha ıyı olmazmı sımdı calısmaya baslasalar 2 gunde ancak duzgun bır crak olur o zamana kadarda mola verıcez mecburen

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hile hali hazırda fix yediğinden olabilir mi lobide ban yemen ? Abuk sabuk yorumlamadan önce ne yazdığımı doğru oku. 3 yıldır aktif kullanıyorum burayı kaç hesabı fatih yaptım. Detect olduğunda lobi, dağ, bayır farketmeksizin ban yiyorsun zaten aynı şeyden bahsettim. Yapılacak hile fixlenmesin de bizde rahat rahat ban yemeden oynayabilelim bu oyunu diye yazdım o yorumu.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar şuanda hile ekrana geliyor ama hile ile alakalı birşey yok info alamıyorum ne yapmam gerekiyor?

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkafdaslar bıraz sabırlı olun yoneetımdekı yazılımcı arkadaslar ılgılenıyorlardır gecen guncellemede bıle 2 gun ugrastılar basıt bır ıs gıbı goren arkadaslar sıze basıt gelebılır ama yazılımla ugrasmıyanlar bu işin risklerini ortadan kaldırmanın kolay olmadıgını bılırler diye düşünüyorum. #admin #kurucu #yazılımcı arkadaslar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bazen sizlere şaşırıyorum sanki nefes almak kadar kolaymış bu işler ne saçma yorumlarınız var 2 gün öncede ne yapacak adam, yemek listesimi hazırlıyor adamlar o kadar kolay görünüyorsa size, siz yapın o zaman bu işi hileler yokken acaba ne yapıyordunuz ???

benım anlamadıgım guncellemenın gelıcegı gun belli bıraz daha erken hazırlasalar daha ıyı olmazmı sımdı calısmaya baslasalar 2 gunde ancak duzgun bır crak olur o zamana kadarda mola verıcez mecburen

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
biraz sabır arkadaslar

hwid ban yiyenler spoler kullanın.
her pc yi açtığınızda arama bölümüne %temp% yazın ne varsa silin .
sonra hileyi çalıştırın .
eğer bug report hatası alırsanız oyuna birsüre girmeyin .
pcyi yeniden başlatıp yeniden temp i silin .
sonrasında hile ve oyunu açın.
oyunu açınca hemen hileyi çalıştırmayın biraz zaman geçmesini sağlayın lobide çalıştırın.

asıl önemli olan hile kullanan birini rapor etmeyin . bizim kullandığımız programı kullanıyor olabilir .
program fiz yemesin

Son düzenleme: