Herşeyi anlatıldığı gibi yapıyorum sorun yok yapılıyor hile açılıyor oyunda menü geliyor ama oyuna girince hile çalışmıyor. IsInGame : False yazıyor menünün başında yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin emeğinize sağlık.
Oyuna güncelleme geldiği için hileyide güncellemeleri gerekiyor o sebepten şu an hile çalışmıyor. Söylediklerine göre 2-3 güne yapılırmış. Biz de beklemedeyiz.
Herşeyi anlatıldığı gibi yapıyorum sorun yok yapılıyor hile açılıyor oyunda menü geliyor ama oyuna girince hile çalışmıyor. IsInGame : False yazıyor menünün başında yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin emeğinize sağlık.
Lütfen artık hile ne zaman güncellenecek? kimler kullanabiliyor? hile ban atıyor gibi saçma konular açıp adamları darlamayın. Sizin yüzünüzden bu işi aceleye getirip hile güncellendikten sonra ban atarsa bu seferde hileyi kullanmanın bi anlamı olmaz. Şuanda büyük bir özveri içinde çalıştıklarını düşünüyorum. Ben isterim ki hilenin güncellenmesi 1 hafta sürsün ve kaliteli olsun. Boş muhabbet yapmayı bırakın! Ustanın işine karışılmaz.