Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu gune kadar hiçbir sekilde ban atmayan hile artık 10 dakkıkalık ban attırmaya başladı buna bi cozum bulunması lazım 3 hesabım ust uste 10 dakkalık ban sonrası 10 yıl ban yedi hıle programıyla ılgılenen arkadas biraz ugrasırsa ıyı olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3 mac sonra 10 bani cakti oyun ortasinda sadece esp acikti baske hersey kapaliydi

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hilelerin sonu geldi en kral ücretli vip hileler bile birkaç gün içerisinde ban atıyor.
pubg mobile çok sağlam ilerliyor.
memory ekibine başarılar dilerim artık yolun sonu görünüyor.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyunun ortasında durbun acınca kararıyor ekran bazen hareket edemiyorum oyundayken 10 dakkalık banlar da cabası su hıleyı bı guncelleyın artık bosuna hesap banlatıyoruz

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence pubg değil bizim hile eskisi kadar sağlıklı değil aksi kalde oyun içerisinde çok sağlam hileciler var

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence pubg değil bizim hile eskisi kadar sağlıklı değil aksi kalde oyun içerisinde çok sağlam hileciler var
AYNEN SANA KATILIYORUM SAGLAM HILECILER VAR ADAMLARIN CONFİG I BIZIMKININ 100 KATI TEK ATIYOR BİZ 10 DEFA VURUNCA ANCA BAYILTIYORUZ HILEYE GUNCELLEME LAZIM ESKI YAZILIMCI ARKADASLAR HERALDE BIRAKTILAR MEMORY HACKER I

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
AYNEN SANA KATILIYORUM SAGLAM HILECILER VAR ADAMLARIN CONFİG I BIZIMKININ 100 KATI TEK ATIYOR BİZ 10 DEFA VURUNCA ANCA BAYILTIYORUZ HILEYE GUNCELLEME LAZIM ESKI YAZILIMCI ARKADASLAR HERALDE BIRAKTILAR MEMORY HACKER I
öyle bir şey olsaydı açıklama yapılırdı. uzun zamandır aktif değiller umarım kötü bir şey yoktur.
herşey oyundan ibaret değil adamların da özel hayatları var.