Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
4600 puan oldum senin puan kac ne anlami var o zaman aim acmanin ?
Boş oynayarak bizde o puana geliyoruz aim kullancaksın adamları bayıltıp bayıltıp öldüreceksin kısacası hilenin tadını çıkartıcaksın gerisi boş amacım hesap kasmak değil eğlenmek 15 hesap banlandı yine hileye devam elmasa geçtim sakinde oynamıyorum öyle yapıştır gitsin kaç kere 10 dk ban attı yakındır 10 yılda atar ama zevkli hileyle birde ne anlıyorsunuz diyorlar eğlenceme bakarım ben amacım hesap doldurmak değil

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
nays hocam sağolun yapıyosunuz bakıcam .d

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
muhtemelen artık kodlar tespit edılıyor yenısı cıkana kadar kullanmamak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hi.... I'm getting insta ban as soon as i launch the hack. I've tried clearing temp %temp% prefetch, reset my ip, flush dns cache, GLSpoofer. But as soon as i launch the hack it gives me ban before i reach the lobby. That also 10 years. Is there a way to fix this? Is my device flagges?

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
10 dk ban yiyen arkadaşların hepsi yeni açılmış düşük levelli hesaplar hesabınızdan dolayı istemci banı yiyorsunuz hile kullanmasınız bile yeni açılan hesapla anormal bir vuruş anormal bir oynayış sergilesiniz oyun size 1 gün eşleşme cezası vericektir bu olay bundan ibaret gidin bakın profesyonel yayın yapanlar yada yabancı oyuncular araplar vs hepsi yüksek levelli içleri dolu hesaplarda oynuyorlar kısacası değersiz düşük levelli geçmişi olmayan yeni açılan hesaplar ban yemeye müsaittir oyundaki algoritma bu yönde ilerliyor öncelik olarak çöp değersiz hesaplar engellenmek için ön planda olurlar

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
istemci banı veriyor devamlı olarak oyundan soğuttular iyice milleti

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2 aydır hıleyı kullanamıyorum exe gelıyor ama uygulamayı kapat uyarısı alıyorum hılesız tadı yok