dediğim gibi klasörleri temizleyebilirsiniz bazen sorun gameloop dan dolayı kaynalanabiliyor son çare gameloop u tamamen bilgisayardan kaldırıp yeniden yüklemek
dediğim gibi klasörleri temizleyebilirsiniz bazen sorun gameloop dan dolayı kaynalanabiliyor son çare gameloop u tamamen bilgisayardan kaldırıp yeniden yüklemek
50 mac attım sıkıntı olmadı 51 cı macta adamları gormeden tepe arkasına bomba attım 1 takım pert oldu ban yedım 10 dk fazla kıll almadan oynadımı sıkıntı cıkmıyor kd 3 suan 1 vs 3 4 attımı da ban atıyo reportluylar sanırım suan 100 macı gectı 4 defa 10 dk yedım
Kankam Şimdi Gameloop Falan Kapatıyorsun Sonrasında MemoryUI'yi açıyorsun sonra siteye geliyorsun Yükle diyorsun yükleniyor o otomatik oyunu başlatıyor oyun açılıp lobiye gelene kadar bekliyorsun sonrasında Hilenin açıldığı CMD'yi açıp ENTER tuşuna basıyorsun bir ses geliyor sonrasında INSERT Tuşuna basıp hileyi özelleştirebiliyon
Vallaha kankam bana aimbot gerek yok aimim iyi ama insanların beni nerden gördüğünü çözemem yüzünden ESP vs kullanmaya başladım bari zevk veriyor oynarken