- Yasaklandı
-
- #1,681
Eğer okuma yazmanız var ise cmd ekranında ''MHLoader deleted'' yazıyor.Memory loader otomatik siliniyor inject edince?
DirectX seçiceksin ayarlardan.Peki oyuna giriyorum menü gelmiyor sıkıntı bende mi acaba ve sürekli her oyuna girerken yeniden indirip inject mi etmem lazım.
Eğer okuma yazmanız var ise cmd ekranında ''MHLoader deleted'' yazıyor.
Post automatically merged:
DirectX seçiceksin ayarlardan.
Okuma yazmam var, atlamışım diye çocuk azarlamana gerek yok birader. directX ile açtım yinede menü gelmiyorEğer okuma yazmanız var ise cmd ekranında ''MHLoader deleted'' yazıyor.
DirectX seçiceksin ayarlardan.
Özelden any desk ID atarsan yardımcı olabilirimOkuma yazmam var, atlamışım diye çocuk azarlamana gerek yok birader. directX ile açtım yinede menü gelmiyor
Lobide "Enter" tuşuna basman lazımPeki oyuna giriyorum menü gelmiyor sıkıntı bende mi acaba ve sürekli her oyuna girerken yeniden indirip inject mi etmem lazım.
you dont actuallyhow to bypass emulator detected ???
Her iki sorunun da net cevabı hayır. Her hesap kendinden sorumludur ana hesap etkilenmez. Ayrıca hile detected olursa oyun içinde atar daha sonra ban yeme olmaz. Ama tabiki raporlanınca dedektiflerin izlemesi 1 2 haftayı bulabiliyor o şekilde gecikmeli ban yiyebilirsin sadece.Arkadaşlar msj'ı gören cevab yazarsa çok sevinirim. Ben bu hileyi yan hesapta kullanıyorum arada zevkine. Benim ana hesabın ban yeme riski var mı? Ayrıca ben bu hileyi ana hesapta kullansam, şuan kullanmıyorum. Kullandığımm süreçte diyelim ban yemedim ilerde bu hile detected olursa geriye dönük ban yiyebilir mi? ana hesabım. Daha önce tecrübe etmiş kişiler yada bilgisi olan yazarsa sevinirim.
you dont actually
i used the hack to reach ace for 2 weeks and still undetected on my main account till today
Dostum ben yan hesaplarda kullandım 1 ay baktım sorun ana hesapta oynuyorum. Ban riski çok düşük ama yinede bu sana bağlı. Benim 9 , 10 kill aldığım çok nadir oluyor. Genelde 3 ila 5 kill alırım hatta bazen 1 2 kill. Oyunu her an biri izliyor gibi oyna, yani adamı gerçek anlamda görmedğin yere ateş etme yada direk yerini bilmediğin adama gitme. Açıkçası hile yokmuş gibi oyna.Arkadaşlar msj'ı gören cevab yazarsa çok sevinirim. Ben bu hileyi yan hesapta kullanıyorum arada zevkine. Benim ana hesabın ban yeme riski var mı? Ayrıca ben bu hileyi ana hesapta kullansam, şuan kullanmıyorum. Kullandığımm süreçte diyelim ban yemedim ilerde bu hile detected olursa geriye dönük ban yiyebilir mi? ana hesabım. Daha önce tecrübe etmiş kişiler yada bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Kardeş eğer menü gelmiyor ise Visual C++ eksik olabilirç. Bu konuyu inceleOkuma yazmam var, atlamışım diye çocuk azarlamana gerek yok birader. directX ile açtım yinede menü gelmiyor
the application was unable to start correctly (0xc000007b)with which bone ? I mean which bone settings are u using ?head ?neck ?chest
Kardeşim hiç hile kullanmaz. Bilmez bile nasıl kullanılır. Aynı bilgisayardan oyunuyoruz. O kendi hesabına girer, farklı hesaplarda oynarız. Ben ban yedikten sonra o da ban yedi.Arkadaşlar msj'ı gören cevab yazarsa çok sevinirim. Ben bu hileyi yan hesapta kullanıyorum arada zevkine. Benim ana hesabın ban yeme riski var mı? Ayrıca ben bu hileyi ana hesapta kullansam, şuan kullanmıyorum. Kullandığımm süreçte diyelim ban yemedim ilerde bu hile detected olursa geriye dönük ban yiyebilir mi? ana hesabım. Daha önce tecrübe etmiş kişiler yada bilgisi olan yazarsa sevinirim.
olay şu şuanda hile detect deil oyun oynarken bi anda algılanıp ban atmıyor bende hileyle kastığım bi arkadaşım vardı ben çok belli ettim 3600gün ban yedim arkadaşım 5 gün yedi bunun nedeni benimle rank boost yapmasıydı 2 nizden hangisi daha fazla gün ban yediKardeşim hiç hile kullanmaz. Bilmez bile nasıl kullanılır. Aynı bilgisayardan oyunuyoruz. O kendi hesabına girer, farklı hesaplarda oynarız. Ben ban yedikten sonra o da ban yedi.
vede belli ettirdiğimden ban yedim hile algılanmadı yaniKardeşim hiç hile kullanmaz. Bilmez bile nasıl kullanılır. Aynı bilgisayardan oyunuyoruz. O kendi hesabına girer, farklı hesaplarda oynarız. Ben ban yedikten sonra o da ban yedi.
Ben de belli ettiğim için ban yedim, çok uzaktan yaprakların arkasındaki adama AWM ile tek attım, sonrası malumolay şu şuanda hile detect deil oyun oynarken bi anda algılanıp ban atmıyor bende hileyle kastığım bi arkadaşım vardı ben çok belli ettim 3600gün ban yedim arkadaşım 5 gün yedi bunun nedeni benimle rank boost yapmasıydı 2 nizden hangisi daha fazla gün ban yedi
vede belli ettirdiğimden ban yedim hile algılanmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?