Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
guys i got ban 10 years before pressing enter button in lobby .... i think the problem in the anti cheat system when the gameloop run without anti cheat system you got ban .... can the developer test the hack with anti cheat system

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hile Fix Olunca Güncelleniyora Alsanız Daha İyi Olmazmı?

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
oyuncu sayısı yüzünden eskisi kadar safe değil artık ama yinede verilen emek bile yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
At level 16 excatly got ban 10 mins, next game directly got 1 day ban.. Solution didnt work , i used fresh version of gameloop with new account, never enabled Aimbot .. Still something wrong .. First day didnt get ban the second day got ban..

Ekli dosyalar

• sssssssssssssss.png
    121.2 KB · Görüntüleme: 54
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kaç aydır yazmıyordum girmiyordum bakmıyordum bile. insanlar bu hileleri aylık 30 40 dolar fiyat ile satmakta. ama size kaliye sunuyor.

kaç aydır ne güncellenmiş ne birşey yapılmış. o zaman dedim ki. bunun birde ücretli sürümünü yapın uygun bir fiyata 80 100 120 tl gibi verin. sizin emeğinize de değsin en azından sizlerde uğraşın. alanlarda uygun fiyata alsın kullansın. ama hiç değişen birşey yok. al kullan ücretsiz hemen ban. ee ne anladık.