Arkadaslar hile aktif mi güncellendi mi bazıları çok güzel falan yazıyor açıklayıcı bişi yazmıyor kimse site herkese yardım ediyor bizler okadar benciliz ki anlamlı bişi yazamıyoruz
Post automatically merged:
en iyisi denemek foruma yazanlara bakarsak aç kalırız olanı sonra geri dönüş yapacagım
Arkadaslar hile aktif mi güncellendi mi bazıları çok güzel falan yazıyor açıklayıcı bişi yazmıyor kimse site herkese yardım ediyor bizler okadar benciliz ki anlamlı bişi yazamıyoruz
en iyisi denemek foruma yazanlara bakarsak aç kalırız olanı sonra geri dönüş yapacagım
Gene ban yedim 10 yıl şimdi tencent games kullanıcı anlaşmasının ihlalinden dün bişey yoktu çatır çatır oynuyordum bugün patladı hesap
tam dedik ban atmıyor 10 dk bandan kurtulduk şimdide 10 yıllık atıyor değişen birşey olmamış hile gene aynı artık bırakıyorum battlefield 4 oynayacağım yeter sıkıldım bu işten
hello everyone i still playing no ban , i still testing untill we get sure because i see that people post get banned so im confused maybe there way of playing is not smart maybe i get ban after ....but at leaste i have play 3 days ..but people her they got banned in few hours ??
One more thing everytime i got banned example 3 days or 7 days i reinstall the windows to change the hard drive serial HWID, one more thing i have disable gameloop cheating engine from ui folder, one last thing when i inject the hack i go to temp folder and i delete protected id.Tmp and i found a certificate file called jimmy...Vroot.cet i installe it.... Don't think im clever by doing all this maybe i get ban today or tomorrow how knows... But i have play 4 days without any ban notice.