Sana cevap vermek deveyi hendekten geçirmekten daha zor. Soruna cevap verdik o kadar da yazı yazdık ama ne hikmetse hala soru hala soru. Sen önce sana verilen cevabın adımlarını hele bir yap ondan sonra senin soruna tekrar cevap verelim. Daha hiç bir işlemi yerine getirmemişsin sonra da diyorsun ki ne işe yarayacak Bizim buralarda senin o soruna farklı cevap verilir de neyse...
1.si neden bu kadar yükseldin
2.si doğru kişiye cevap yazdığına eminmisin çünkü ben sana soru filan sormadım soruna cevap verdik demişsin ben ne zaman sana soru sordum
1.si neden bu kadar yükseldin
2.si doğru kişiye cevap yazdığına eminmisin çünkü ben sana soru filan sormadım soruna cevap verdik demişsin ben ne zaman sana soru sordum
Benim yükseldiğim falan yok güzel kardeşim. Her neyse sen öyle diyorsan senin dediğin olsun. Selamlar hürmetler
Post automatically merged:
Bu arada şunu söylemem gerekiyor canlar. Bir kaç gündür geceleri hileyi aktive edip oynuyorum. Şu zamana kadar da herhangi bir sıkıntı olmadı bilginiz olsun. Aklınızda bulunsun misafir hesabı ile oynuyorum ana hesabımda oynamamaya özen gösteriyorum. Bir diğer konu sadece esp açık aim kapalı.